NADA DELIJA TINJA! Može li Zvezda u top 8? Ovo je kompletan RASPORED crveno-belih do kraja, a evo kako izgleda TABELA Evrolige posle pobede nad Baskonijom!

Autor:

Sport

23.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas dramatična završnica regularnog dela sezone.

NADA DELIJA TINJA! Može li Zvezda u top 8? Ovo je kompletan RASPORED crveno-belih do kraja, a evo kako izgleda TABELA Evrolige posle pobede nad Baskonijom!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Ognjen Dobrić

Košarkaši Crvene zvezde trijumfom nad Baskonijom rezultatom 74:63 podgrejali su nadu delija o plasmanu u top 8 Evrolige. Crveno-beli su upisali 13. pobedu u eliti, a do kraja regularnog dela takmičenja ostalo je da se odigraju još četiri utakmice.

Kako bi se nadao doigravanju, klub sa Malog Kalemegdana mora da zabeleži maksimalan učinak, a uz to da se "poklope" i ostali rezultati. Zvezda će tri puta biti domaćin (Valensija, Olimpiajkos, Fenerbahče), uz gostovanje Asvelu u Francuskoj.

Na deobi osmog mesta na tabeli trenutno se nalaze Žalgiris (sa utakmicom manje) i Baskonija (po 15 pobeda), dok šansu da se izjednače sa njima imaju Valensija i Efes.

 

 

Već sada je jasno da će naredni okršaj sa španskim predstavnikom dati odgovore da li će biti produžen san zvezdaša, a izabranici trenera Duška Ivanovića učiniće sve što je u njihovoj moći da evroligaško takmičenje okončaju na najbolji mogući način. Dokle će ih to dovesti, videćemo jako brzo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading