NASTAVLJA DA MEŠA RAT I SPORT! Noletova kritičarka opet napravila SKANDAL! Odbila da se RUKUJE sa Ruskinjom, pa IZVIŽDANA kao nikada! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.03.2023

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska teniserka Martja Kostjuk doživela je ubedljiv poraz na WTA turniru u Majamiju od Anastasije Potapove iz Rusije sa 0:2 (1:6, 3:6).

NASTAVLJA DA MEŠA RAT I SPORT! Noletova kritičarka opet napravila SKANDAL! Odbila da se RUKUJE sa Ruskinjom, pa IZVIŽDANA kao nikada! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Ukrajinska teniserka Marta Kostjuk nastavlja sa tradicijom da se ne rukuje sa protivnicama koje su iz Rusije ili Belorusije, pa je ista slika viđena i na turniru u Majamiju, gde je poražena od Ruskinje Anastasije Potapove.

Posle meča ponovo, kao i u Ostinu, nije bilo pozdrava dve igračice.

Ukrajinka je samo ostala na svojoj strani, gde su bile istaknute i zastave njene države, a onda samo otišla sa terena.

Kostjuk je i ranije odbijala rukovanja i često je pravila skandale na samom terenu, kao što je i situacija kada je jednom samo otišla sa terena tokom meča u dublu nakon što je sa svojom partnerkom izgubila prvi set.

Često je i prozivala Novaka Đokovića i njegove navijače, a sada je nastavila sa skandalima, ali je naišla i na žestoku osudu navijača, da je previše počela da prenosi politiku i rat na teren.

Ona je posle duela sa Potapovom isprozivala WTA, naglasivši da su čelnici organizacije odbili sastanak koji su zahtevale ukrajinske teniserke.

- Postoji mnogo stvari koje radi WTA sa kojima se ne slažem. Ali to neće ništa promeniti. Šta god da kažem, dobiću mnogo mržnje. Ali upozorenje? Nije važno. Možete suspendovati nekoga, ne znam. Ne mogu to da komentarišem, smešno je - rekla je Kostjuk i dodala:

- Pre nego što dođe do sastanka, mislim da nije dobra ideja razgovarati o tome - istakla je Marta.

Njen postupak naišao je na osude kod navijača i teniskih pristalica, naglasivši da je sramota ovakvo ponašanje Marte Kostjuk, ali ima i onih koji je podržavaju uz obrazloženje da nije dužna da se rukuje sa nekim ko dolazi iz države koja vrši invaziju na njenu domovinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading