ARGENTINAC NAPUSTIO ZVEZDU? Grci se OGLASILI i stavili tačku!

Autor:

Sport

24.03.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je situacija jasna.

ARGENTINAC NAPUSTIO ZVEZDU? Grci se OGLASILI i stavili tačku!

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco

Luka Vildoza jedan je od najboljih košarkaša Crvene zvezde ove sezone i na Malom Kalemegdanu će biti jako teško da ga zadrže i kada se ova takmičarska godina završi.

Argentinac je na meti nekoliko evropskih klubova, a najkonkretniji je Panatinaikos.

U tamošnjim medijima čak se pojavila informacija da je Vildoza već prešao u redove ovog kluba!

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza

 

- Jedan od ovih scenarija zahteva da Panatinaikos ne samo pažljivo prati, već i da na vreme vodi prve razgovore sa Lukom Vildozom i drugim igračima. Argentinski bek Crvene zvezde je navodno jedna od prvih meta Panatinaikosa uoči sledeće sezone. Naime, jučerašnje prisustvo Sanija Bećirovića u Beogradu da gleda utakmicu između Crvene zvezde i Baskonije raspalilo je scenarije za Vildozu. A nekoliko sati kasnije stigla je priča koja govori o potpisima! Konkretno, list "Lajvsport" u današnjem članku na naslovnoj strani piše da je Vildoza popustio pred intenzivnim pritiscima administracije Panatinaikosa i potpisao sa "zelenima" do 2026. godine - piše Sportal iz Grčke, a čelnici Panatinaikosa brzo su sve demantovali:

Panatinaikos razmatra sve igrače sa najvišeg nivoa, takav je i Vildoza. Osim toga, priča da je sve dogovoreno i potpisano je naučnofantastični scenario - saopšteno je iz kluba. 

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza

 

Dakle, do transfera još nije došlo, ali je jasno da je Vildoza na meti grčkog velikana. Podsećamo, Luka je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, koja bi u slučaju transfera mogla da dobije obeštećenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading