KAMPACOV HOROR FILM! Argentinac u OZBILJNOM problemu, jedan podatak POSEBNO BRINE!

Autor:

Sport

11.03.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupo plaćeni plej dugo nije izgledao ovako loše.

KAMPACOV HOROR FILM! Argentinac u OZBILJNOM problemu, jedan podatak POSEBNO BRINE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde porazom od Panatinaikosa u gostima (75:66) izgubili su skoro sve šanse da se plasiraju u top osam fazu Evrolige.

Četa Duška Ivanovića išla je od sjaja do očaja, pa je posle fenomenalnog prvog poluvremena i plus 16 tokom treće četvrtine uspela da napravi crni niz i izgubi dobijen meč.

Jedan od najslabijih pojedinaca bio je skupo plaćeni Argentinac Fakundo Kampaco. On za 15 minuta i 37 sekundi koliko je proveo na terenu nije uspeo da postigne niti jedan poen. Na liniju za slobodna bacanja nije išao, za dva i tri poena je šutirao po jednom, ali bez uspeha.

Republika

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

 

Imao je četiri asistencije, jedan skok, ali i dva faula i četiri izgubljene lopte, te mu je ukupan indeks bio u minusu i iznosio je -4. Zaista katastrofalna partija Argentinca koji ne pamti kada je ovako loše odigrao. Tačnije, bez poena u Evroligi poslednji put je ostao pre malo više od četiri godine kada je 22. februara 2019. imao bledo izdanje u pobedi Reala protiv Bajerna (91:78).

Koliko je ovo dug period govori i sledeći podatak - Crvena zvezda u toj sezoni uopšte nije učestvovala u Evroligi, već je igrala Evrokup koji je završila u top 16 fazi iza Valensije i Unikahe, a ispred Limoža.

Iz tadašnjeg sastava Zvezde samo dva igrača su i dalje u klubu, a tek jedan, Ognjen Dobrić, igrao je protiv Panatinaikosa. Drugi je, naravno, povređeni kapiten Branko Lazić.

Republika

Foto: Starsport

Tim Zvezde iz sezone 2018/19

 

Tim sa Malog Kalemegdana predvodio je Milan Tomić, a sastav je izgledao ovako:

Džo Regland, Aleksa Radanov, Filip Čović, Branko Lazić, Bili Beron, Ognjen Dobrić, Marko Kešelj, Stratos Perperoglu, Dejan Davidovac, Nemanja Nenadić, Muhamed Faje, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Majk Cirbes i Majkl Odžo.

Od tada se zaista puno toga promenilo, a Fakundo Kampaco je beležio neke sjajne partije u Evroligi koje su ga preporučile i NBA timovima. Kasnije se vratio u Evropu, a četiri godine posle nule u Madridu, usledila je nova nula, ovog puta u dresu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading