Počela besplatna obuka plivanja za voždovačke predškolce

Autor: Republika

Vesti

11.03.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na radost voždovačkih predškolaca (dece koja su rođena 2016. i 2017. godine) počela je besplatna obuka plivanja u trajanju od šest meseci u organizaciji Gradske opštine Voždovac.

Počela besplatna obuka plivanja za voždovačke predškolce

Foto: Služba za informisanje opštine Voždovac

Obuka na bazenima SC „Voždovac" na Banjici odvijaće se vikendom, u terminima od 8.40 do 10.40 časova sve do septembra ove godine.

Republika

Foto: Služba za informisanje opštine Voždovac

 

Sportski savez Opštine Voždovac u saradnji sa PU „Čika Jova Zmaj" pripremio je operativni plan rada sa mališanima koji su se prijavili u velikom broju.

Član Veća GO Voždovac zadužen za sport Aleksandar Maksimović kaže da je ova akcija još jedan u nizu pokazatelja koliko mališani vole sport.

- Još jednom je Opština Voždovac, na čelu sa predsednicom Ivanom Tomić Ilić, prepoznala važnost sporta za najmlađe. Drago mi je što možemo deci da izmamimo osmehe na lica dok rade nešto korisno i zdravo za svoje telo. Veliki broj njih će imati priliku da uči ili usavrši plivanje i trudićemo se da i u budućnosti na sličan način aktiviramo decu da se bave sportom - poručio je Maksimović.

Republika

Foto: Služba za informisanje opštine Voždovac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading