UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi "orlovima" protiv Crne Gore! Delio je pravdu u finalu Lige šampiona!

Autor:

Sport

24.03.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski sudija Klemon Turpan delegiran je za glavnog sudiju drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Srbije.

UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi "orlovima" protiv Crne Gore! Delio je pravdu u finalu Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija danas otvaraju novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije, a već u ponedeljak gostuju u Podgorici.

Za glavnog arbitra meča protiv Crne Gore izabran je Klermon Turpanu iz Francuske, kome će pomagati sunarodnici Nikolas Dano i Benjamin Paže.

Reč je o sudiji FIFA čiji je arbitar od 2010. godine, dok je prošle sezone delio pravdu u finalu Lige šampiona između Reala i Liverpula.

Interesantno da je Klermon Turpan svojevremeno bio i četvrti arbitar srpskom sudijom timu, koji je predvodio Milorad Mažić - takođe u finalu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Republika

Foto: Ap photo

 

Od početka nove sezone, Francuz je sudio na 26 mečeva u svim takmičenjima, isključio je šestoricu igrača i svirao isti broj jedanaesteraca.

Utakmica Crna Gora - Srbija na programu je u ponedeljak od 20.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading