DMITROVIĆ SE OGLASIO! Golman ODJAVIO Piksija, pa poslao MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

24.03.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže Sevilje bio je više nego emotivan.

DMITROVIĆ SE OGLASIO! Golman ODJAVIO Piksija, pa poslao MOĆNU poruku!

Foto: Starsport

Marko Dmitrović

Kao grom iz vedra neba Srbiju je potresla vest da se Marko Dmitrović povukao iz nacionalnog tima.

Dmitrović je rešio da završi reprezentativnu karijeru i to uoči mečeva protiv Litvanije u Beogradu (24. mart, 20.45) i Crne Gore u Podgorici (27. mart, 20.45).

Selektor Dragan Stojković Piksi je dao objašnjenje čitave situacije.

-Dmitrović nas je obavestio pre nekoliko dana da neće više igrati za reprezentaciju, da želi da se posveti klupskim obavezama. Posle dve godine naše saradnje, želim da mu poželim sve najbolje. To je njegova odluka, pretpostavljam da želi da se bori da bude prvi golman u Sevilji. Prema njegovim rečima, ima dovoljno mladih golmana kojima treba pružiti šansu. To je prava istina, ovo što ja kažem - rekao je Stojković, a sada se oglasio i čuvar mreže Sevilje.

Marko Dmitrović je na svom Instagram profilu objavio video sa detaljima iz reprezentativne karijere, uz veoma moćnu poruku:

- Ponos! San! Čast! Hvala na svemu i srećno!

 

 

Golman Sevilje je tokom reprezentativne karijere branio 19 puta za Srbiju, a debitovao je protiv Južne Koreje (1:1) kada je selektor bio Mladen Krstajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading