NATHO UMALO ZAPLAKAO! Saigrači ga doveli do suza! Zbog ovog gesta NIJE KRIO emocije!

Autor:

Sport

24.03.2023

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Izraela u subotu (18) dočekuje tzv Kosovo, a biće to poslednji meč za Bibrasa Natha u nacionalnom timu.

NATHO UMALO ZAPLAKAO! Saigrači ga doveli do suza! Zbog ovog gesta NIJE KRIO emocije!

Foto: Starsport

Vezista Partizana Bibras Natho

Kapiten Izraelaca i vezista Partizana sa mnogo emocija dočekuje ovaj duel, što je pokazao i prilikom jedne scene kada su ga saigrači i

Članovi nacionalnog tima su osmislili iznenađenje za Natha i napravili mu oproštajnu zabavu, na kojoj je ljubimcu "grobara" uručen na poklon dres potpisan od strane svakog reprezentativca, uz specijalnu poruku za svog kapitena.

- Ima trenutaka u životu kada mi ponestane reči i ovo je takav trenutak. Mnogo ste me ganuli. Volim vas, ponosan sam što sam bio vaš kapiten - rekao je Bibras Natho, umalo zaplakavši prilikom dobijanja poklona.

Foto: FK Partizan

 

Natho (35) je od ranije najavio je da će mu subotnja utakmica biti poslednja u nacionalnom timu.

Iskusni vezista će se povući pred punim tribinama na Blumfild stadionu, posle 87 meča u nacionalnom timu i četiri postignuta gola za reprezentaciju Izraela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading