OVO NIKADA NE BISTE POGODILI! Znate li koja je OMILJENA PESMA Nikole Jokića? Ovaj VELIKI HIT naručuje u kafanama! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.03.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić kada nema obaveze u NBA, može se videti po kafanama u svom Somboru ili Beogradu, gde voli da se opusti i uživa uz muziku.

OVO NIKADA NE BISTE POGODILI! Znate li koja je OMILJENA PESMA Nikole Jokića? Ovaj VELIKI HIT naručuje u kafanama! (VIDEO)

Foto: youtube.com/AgroTV Srbija

Odavno se zna da su konji Nikolina "prva ljubav", ali dvostruki uzastopni MVP NBA lige ume da sebi da oduška i kada ode u kafanu naruči pesmu za "svoj merak".

Naime, jednom prilikom je Jokić "uhvaćen" u Skadarliji, neposredno pred odlazak reprezentacije Srbije na Evropsko prvenstvo, a društvo mu je u veselju pravio Vasilije Micić.

Okupila se grupa naših košarkaša u jednoj od najpopularnijih kafana, a muzika im je svirala na uvce, što i nije ništa neobično, ali je za "Kurir" čovek koji je bio na licu mesta, a želeo da ostane anoniman, otkrio šta srpski centar voli da sluša.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Bio sam u kafani baš kada su se veselili košarkaši, a najveseliji među njima bili su Nikola Jokić i Vasilije Micić. Videlo se da obojica odlično poznaju muziku, Jokić je naručivao standardne hitove, ali sam zapamtio jednu specifičnu pesmu - rekao je sagovornik "Kurira" i dodao:

- Tražio je od muzičara da mu sviraju pesmu "Lepotica i sirotan" Bore Spužića Kvake, a onda ih je i častio. Čini mi se da su se Jokić i Micić zadržali nešto duže od ostalih i da su stvarno boemi. Jedino što mu je smetalo jeste da ga ljudi fotografišu i snimaju, to je pokušavao da izbegne - dodao je on.

Zašto je baš ta pesma naročito draga Jokiću, samo je njemu poznato, ali pretpostavlja se da je u pitanju njegova supruga Natalija, koja je s Nikolom u vezi još od dana kada niko nije "čuo za njega", odnosno, kada nije imao milione na računu kao sada.

Treba reći da je Jokić prethodnih godina viđen kako se veseli po srpskim kafanama, a na snimcima su se čuli hitovi "Lepa Janja" od Bajage i "Pečat na usnama" koju izvodi Dragana Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading