SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Sreća se konačno osmehnula crveno-belima!

Autor:

Sport

19.03.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prilika za Duška Ivanovića i njegove pulene.

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Sreća se konačno osmehnula crveno-belima!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Košarkaši Crvene zvezde će u meču 22. kola AdmiralBet ABA lige dočekati na svom terenu ekipu Studentskog centra, a meč u hali Pionir će početi u nedelju u 19 časova.

Pred taj duel, koji je vrlo bitan crveno-belima kako bi izašli iz serije poraza, Dušku Ivanoviću i njegovim igračima se konačno malo osmehnula sreća, pošto će gosti iz Podgorice vrlo verovatno biti lišeni pomoći Lorena Džeksona, startnog plejmejkera i najboljeg igrača ekipe.

O prolemima sa povredama pred meč je pričao i Andrej Žakelj, trener Studentskog centra, koji je najavio da će njegov tim izaći na megdan sa aktuelnim šampionom u oslabljenom sastavu, ali da to svakako ne znači da dolaze sa "belom zastavicom".

- Čeka nas evroligaška ekipa sa odličnim pojedincima. Prepoznatljivi su kao tim koji igra agresivnu, fizički izuzetno zahtevnu košarku. Sa skraćenim rosterom ćemo morati da nađemo način kako da odgovorimo na tu agresivnost i fizičku dominaciju. Međutim, ulazimo u utakmicu potpuno rasterećeni i motiv i energija protiv takvog tima ne bi smeli da se dovode u pitanje - rekao je Žakelj u najavi susreta.

Republika

Foto: Starsport

Loren Džekson, plejmejker Studentskog centra

Sa druge strane, domaćin će gotovo izvesno na teren ponovo izaći bez Branka Lazića, Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića, koji su propustili i duel sa Barselonom u okviru Evrolige.

Podsećamo, Crvena zvezda je porazom od Partizana u večitom derbiju pala na drugo mesto na tabeli AdmiralBet ABA lige, sa skorom od 17 pobeda i tri poraza, dok je tim iz Podgorice na osmom mestu, pošto ima deset trijumfa i 11 upisanih poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading