GOSTI BOLJI ZA TAJ JEDAN GOL: Rudar u veoma zanimljivom meču slavio na gostovanju u Vojniku!

Autor:

Sport

19.03.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim se odlično predstavio u duelu sa verovatnom novim članom višeg ranga.

GOSTI BOLJI ZA TAJ JEDAN GOL: Rudar u veoma zanimljivom meču slavio na gostovanju u Vojniku!

Foto: FK Sinđelić Vojnik

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Jug, jesenji prvak iz Plažane gostovao je ekipi Sinđelića na stadionu Barutana. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Rudara pred svojim navijačima rezutlatom 4:0.

Republika

Ekipa Sinđelića je poslednji poraz na svom terenu pretrpela prošle sezone upravo od ekipe Rudara. Od tada su na Barutani odigrali do jučerašnjeg susreta 11 mečeva sa učinkom od devet pobeda i samo dva nerešena rezultata.

Gostujući igrači bolje ulaze u meč što je rezultiralo ranim vođstvom jesenjeg prvaka. Stefan Milutinović na dodavanje Bobana Stanisavljevića dovodi svim tim u prednost od 1:0.

Domaći tim je do kraja poluvremena uspeo da dođe do izjednačenja, Milutinovića je salvadao Darko Veselinović, a igrao se 27. minut.

U prvom poluvremenu sudija je na "ravne časti" podelio žute kartone, po jedan na obe strane.

Gosti su silovito ušli u drugo poluvreme. U 50. minutu sudija je pokazao na belu tačku, a siguran egzekutor bio je Stefan Milutinović.

Samo dva minuta nasije na odličan pas Lazara Stanojevića najbolje se snalazi Kristijan Savić koji duplira prednost Rudara, 3:1.

Do kraja meča pored velike borbe po čitavom terenu i još šest žutih kartona viđen je i još jedan gol.

Saša Veselinović je sa bele tačke u poslednjim trenucima meča savladao golmana Milutinovića za konačnih 3:2.

Sinđelić (Vojnik) - Rudar (Plažane) 2:3 (1:1)

Sinđelić: Spasić, Ilić (od 63' Stanojević), Gligorijević, S. Veselinović, savić, D. Veselinović, Vacić, Mirković, Vujčić (od 70' Mijatović), Jovanović, Marković

 Rudar: Milutinović, Rajčić, Salkić, Stanojević, Rakić, S. Milutinović (od 82' P. Miljković), Savić, Ivanović, Stanojević (od 76' Spasojević), Stanisavljević, M. Miljković (od 56' Ognjenović)

Ovom pobedom jesenji prvak je nastavio seriju bez poraza i sada drže prvo mesto sa 40 bodova, dok ekipa Sinđelića sa 14 bodova zauzima 12. mesto na tabeli.

U sledećem kolu Rudar dočekuje Resavske Despote, dok Sinđelić gostuje Omladincu iz Šaludovca. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading