KATASTROFA PRED ZAVRŠNICU EVROLIGE: Prvo SUSPENDOVAN, a sada je doživeo tešku POVREDU!

Autor:

Sport

19.03.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranac očigledno nije bio miljenik sreće.

KATASTROFA PRED ZAVRŠNICU EVROLIGE: Prvo SUSPENDOVAN, a sada je doživeo tešku POVREDU!

Foto: Starsport

Dvejn Bejkon i Matijas Lesor

Dvejn Bejkon, američki košarkaš koji trenutno nastupa za ekipu Panatinaikosa, doživeo je povredu u najvećoj utakmici grčkog prvenstva, u kojoj njegov PAO igra sa ekipom Olimpijakosa.

Nemila scena je viđena tokom prvog poluvremena, a povređenog Amerikanca su njegovi saigrači morali da iznesu sa terena. Bejkon se vratio na teren, ali uz očigledne bolove, pa je pitanje koliko će moći da pruži u nastavku meča, ali i u preostalom delu Evrolige i grčkog prvenstva.

Bejkon je prvo bio suspendovan, kada je novi trener Hristos Serelis odlučio da nekadašnjeg NBA košarkaša izostavi sa liste od 12 prijavljenih igrača za meč 28. kola Evrolige, a sada je doživeo i težu povredu, pa je očigledno da sjajnog Amerikanca baš neće u poslednje vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BasketNews (@basketnews)

Podsetimo, ekipa Panatinaikosa je nedavno smenila Dejana Radonjića, a na njegovo mesto je postavila Serelisa. Ipak, ispostavilo se da očigledno nije problem u treneru, pošto su "zeleni" iz Atine zaređali nekoliko poraza, sve dok led nisu probili upravo u meču sa Crvenom zvezdom.

S' obzirom da u Evroligi imaju svega deset pobeda, uz čak 19 poraza, jasno je da će prioritet za Panatu biti da do kraja sezone pokuša da ostvari dobar rezultat u domaćem prvenstvu, gde se trenutno nalazi na drugom mestu, upravo iza Olimpijakosa, koji i dalje nema nijedan poraz i gotovo izvesno će imati prednost domaćeg terena u predstojećem plej-ofu.

Takođe, Oli je prvi trenutno i u elitnom rangu takmičenja u Evropi, pa će PAO imati vrlo težak zadatak, ukoliko želi da osvoji titulu u prvenstvu. Još teži, ako se pokaže da je povreda Dvejna Bejkona teže prirode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading