MOG SINA VIŠE NEMA! NE MOGU... Dragan je nastradao u jezivoj nesreći na Kopaoniku, majka ne može da dođe sebi od ŠOKA, prijatelji dele potresne poruke (FOTO)

Autor:

Hronika

19.03.2023

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs je stupio je u kontakt sa majkom nastradalog muškarca na Kopaoniku, koja je kroz jecaje i plač potvrdila smrt sina.

MOG SINA VIŠE NEMA! NE MOGU... Dragan je nastradao u jezivoj nesreći na Kopaoniku, majka ne može da dođe sebi od ŠOKA, prijatelji dele potresne poruke (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen

Dragan V. poginuo na Kopaoniku

Dragan V. (39) iz Aleksandrovca i Irena R. (35) iz Novog Sada nastradali su tokom noći na Kopaoniku kada su se motorne sanke na kojima su se vozili prevrnule, survale u uvalu, te udarile u drvo kada su nesrećni mladi ljudi i izgubili živote.

Dragan V. iz Aleksandrovca je upravljao motornim sankama, a Irena R., devojka koja je sela sa njim na sanke je iz Novog Sada. 

Da podsetimo, Irena R. i Dragan V. su se, kako je ranije pisano, upoznali to veče u kafiću na Kopaoniku. Devojke su tražile prevoz do podnožja, a muškarci su ponudili svoje sanke. Jedan od njih je bio Dragan V. Ipak, noć se završila tragično.

Portal Republika.rs je stupio je u kontakt sa majkom nastradalog muškarca koja je kroz jecaje i plač potvrdila da se radi o njenom sinu.

- Mog sina više nema! Teško mi je ne mogu ništa da kažem. Sa njim je bio još jedan drugar koji se nalazio u blizini neposredno pre nego što će se desiti nesreća... Razumite me, nisam u stanju da pričam - kroz plač govori Draganova majka.

Dragan V. se u svojim objavama na društvenim mrežama predstavljao kao neko ko voli planinu i ko jako dobro vozi motorne sanke.

Ipak, ovaj put je došlo do problema sa upravljanjem i on se sa devojkom Irenom R. zakucao u drvo.

Kako saznaje portal Republika.rs od prijatelja nastradalog muškarca iz Aleksandrovca, Dragan V. je bio vlasnik servisa za popravku motornih sanki na  Kopaoniku.

- Pre nego što će servis otvoriti na Kopaoniku, ima ga je i u Aleksandrovcu - kaže priijatelj za naš portal.

Nakon saznanja o nesreći koja se dogodila, društvene mreže su preplavile poruke njegovih prijatelja i poznanika koji se od njega opraštaju.

- Gagi druže, brate, neka ti je laka zemlja i da te čuvaju anđeli na večnom putu - napisao je prijatelj nastradalog muškarca.

- Nije trebalo tako rano da odeš druže - napisao je Ljuba, Draganov prijatelj.

Saša, prijatelj nastradalog muškarca, napisao je da "nisu završili razgovor od pre neki dan".

- Počivaj u miru, ljudino, drugarčino - napisao je Draganov prijatelj.

- Uvek si bio za sve tu kad je bilo najgore... Neka ti je laka zemlja brate moj! - napisao je Vladimir ispod fotografije na kojoj se vidi Dragan sa petoricom svojih prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading