BOLESNA PRIČA IZ NBA LIGE: Šampion PAUZIRA do kraja sezone - žena ga VARALA sa najboljim drugom, odgajao decu koja nisu njegova!

Autor:

Sport

19.03.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti stižu iz najjače lige na svetu.

BOLESNA PRIČA IZ NBA LIGE: Šampion PAUZIRA do kraja sezone - žena ga VARALA sa najboljim drugom, odgajao decu koja nisu njegova!

Foto: Tanjug/AP

Stefa Kari i Endru Vigins

Kanadski košarkaš Endru Vigins će verovatno propustiti ostatak NBA sezone, a sada je Internetom počeo da kruži i razlog za ovakvu sitaciju, koji je šokirao ceo svet.

Naime, Viginsa na terenu nema još od februara i Ol-star pauze, a kao razlog su Golden stejt Voriorsi naveli problem lične prirode. Dugo se nije znalo šta je problem sa jednim od ključnih članova šampiona NBA lige iz 2022. godine, ali sada se pojavio trač, koji bi mogao da objasni trenutnu situaciju.

Prema tim pričama, Vigins je u februaru saznao da ga njegova dugogodišnja partnerika Majkal Džonson već godinama vara sa njegovim najboljim drugom, a da njegove ćerke zapravo nisu njegove, već od njegovog druga.

Ukoliko je ovo tačno, onda je sasvim jasno zašto Viginsa već toliko dugo nema na parketu, a prema nekim tvrdnjama, Kanađanin je i završio sezonu u NBA ligi. Ipak, i dalje nema dokaza da je ovo tačno, a na društvenim mrežama se oglasila i njegova partnerka, koja je sve ovo opovrgla.

Videćemo da li će se Vigins vraćati uskoro na teren, sa njegovim problemom su upoznate njegove kolege iz tima, koje su više puta izjavljivale da u životu ima i bitnijih stvari od košarke.

Svakako se svi nadaju da će se kanadski košarkaš što pre vratiti na terene najjače lige sveta i da će biti u prilici da pomogne svom timu da se i ove sezone bori za šampionski prsten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading