NIKOLA JOKIĆ ZABRINUO SRBIJU: Denver u VELIKOM PROBLEMU pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

19.03.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi u teškoj situaciji pred borbu za plej-of.

NIKOLA JOKIĆ ZABRINUO SRBIJU: Denver u VELIKOM PROBLEMU pred nastavak sezone!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Njujork Niksa su savladali Denver Nagetse sa 116:110 u meču odigranom u najvećem gradu Amerike.

Posle tog poraza, Denver je ostao na samo jednom trijumfu u poslednjih šest mečeva, čime su sebi malo zakomplikovali borbu za prvo mesto pred plej-of NBA lige, ali su i uticali na to da Nikola Jokić sada ima manje šanse za osvajanje treće vezane MVP nagrade.

Upravo se Jokić oglasio posle meča sa Njujorkom i otkrio je razloge poraza.

- Tako nam je, kako je. Treba da se zabrinemo zbog načina na koji igramo. Sada moramo da pronađemo način da dobijemo sledeći meč - rekao je Jokić posle poraza svog tima od Niksa u Njujorku.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić više nije prvi u trci za MVP nagradu

Srpski as smatra da je skok ključni problem njegovog tima, a posebno su u Medison Skver Gardenu imali problem sa Mičelom Robinsonom, koji je zabeležio čak osam ofanzivnih skokova.

- Kreće od sebe, pa onda i celog tima. Svi moramo da radimo mnogo bolji posao na skoku. Čak i kada smo uspeli da odigramo nekoliko odbrana, nismo bili dobri na skoku i oni su došli do lakih poena. Imali su 15 ofanzivnih skokova, to je baš veliki - dodao je centar Nagetsa.

Videćemo da li će Denver uspeti da se trgne pred start plej-ofa, a prvu priliku za tako nešto će imati već večeras, pošto od 20:30 gostuju ekipi Bruklina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading