NEŠTO NE ŠTIMA U DENVERU: Majk Meloun otkrio razloge poraza - da li Srbija treba da se ZABRINE?

Autor:

Sport

15.03.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi su vezali četiri neuspeha.

NEŠTO NE ŠTIMA U DENVERU: Majk Meloun otkrio razloge poraza - da li Srbija treba da se ZABRINE?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Majk Meloun

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na gostovanju ekipi Toronto Reptorsa sa 125:110, što je za izabranike Majka Melouna bio četvrti neuspeh u nizu.

Dugo je Denver bio u velikoj seriji pobeda, međutim, situacija se u poslednjih deset dana promenila, pa je jasno da trenutno nešto ne štima u timu iz Kolorada, iako su i dalje prvi na tabeli Zapadne konferencije, sa četiri pobede više u odnosu na Memfis Grizlise.

Sada se oglasio i Majk Meloun i otkrio je razloge nešto lošijih igara svog tima.

- Trenutno smo se opustili, ali ne možete da se opustite na 13 utakmica do kraja reguralnog dela. Moramo da nađemo način da se trgnemo i vratimo u pređašnje stanje - rekao je trener Denvera Majk Meloun posle meča.

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa

Na poslednjih pet utakmica njegova ekipa je primila 100 ili više poena.

- Možda smo malo 'omekšali' zbog uspeha. Dugo smo sve držali pod kontrolom, na prvom mestu Zapadne konferencije smo od 15. decembra. Rekao sam igračima sa smo se odaljili od onoga što jesmo - rekao je Meloun.

Pre samo dve nedelje je sve delovalo sjajno i za Denver, ali i za navijače u Srbiji, jer se činilo da Nikola Jokić ide ka novoj, trećoj uzastopnoj MVP nagradi.

Ipak, i pored toga što Jokićeve brojke ne padaju, Denver je počeo da niže neuspehe, što daje šansu Janisu Adetokumbu, ali i Džoelu Embidu da se vrate u trku za najboljeg igrača regularnog dela lige.

Do kraja sezone je ostalo još 13 mečeva za Denver, a videćemo da li će Nagetsi uspeti da pred plej-of poprave formu i očuvaju mesto broj jedan na Zapadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading