GORE DRUŠTVENE MREŽE: Delije nezadovoljne i pored trijumfa - njemu su imale šta da poruče!

Autor:

Sport

25.10.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema očekivanju srpski i regionalni košarkaški šampion savladao je ekipu FMP Meridiana, ali i porered trijumfa Delije iskazuju veliko nezadovoljstvo.

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Delije nezadovoljne i pored trijumfa - njemu su imale šta da poruče!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu FMP Meridiana u okviru 4. kola regionalne AdmiralBet ABA lige rezultatom 83:77, ali je prikazano na terenu naišlo da osudu pristalica crveno-belih boja.

Delije su očekivale ubedljiviji trijumf nad ekipom koja je savladana već 33. puta u kontinuitetu, a kao glavnog krivca za blede partije u regionalnom takmičenju, ali i poraze u Evroligi, apostrofirali su trenera Vladimira Jovanovića kojie je prethodnog leta preuzeo rukovodeču palicu u klubu sa Malog Kalemegdana. Društvena mreža Tviter puna je komentara, ali i sugestija upućenih mladom stručnjaku.

 

Međutim, pristalice crveno-belih vide i jednu svetlu tačku u svom timu. U pitanju je poslednje poačanje, Argentinac Luka Vildosa koji i pored činjenice da je iza njega duga pauza, u samo dva odigrana meča već pokazuje kvalitet i čini se da će vrlo brzo postati i vođa tima kakvog Crvena zvezde dugo nije imala.

 

Da podsetimo, Crvena zvezda je u tri odigrana susreta regionalnog takmičenja ostvarila isto toliko trijumfa. Redom su u beogradskom hramu košarke padali MZT iz Skoplja (87:67), podgorička Budućnost (69:65) i sada klub iz Železnika. Susret protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani je odložen zbog virusa COVID-19 koji je zahvatio slovenačku ekipu.

Kada je reč o evroligaškoj konkurenciji, crveno-beli i dalje ne znaju za uspeh nakon četiri odigrana meča, a već ove nedelje u Beograd stiže minhenski Bajern.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading