VEČITI PONOVO NA DVE TELEVIZIJE: Evo gde možete pratiti današnje mečeve crveno i crno-belih!

Autor:

Sport

24.10.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski Večiti rivali okreću se obavezama u regionalnom košarkaškom takmičenju.

VEČITI PONOVO NA DVE TELEVIZIJE: Evo gde možete pratiti današnje mečeve crveno i crno-belih!

Foto: Starsport

Navijači Partizana i Crvene zvezde

Prethodne nedelje košarkaši Crvene zvezde i Partizana imali su velika evroligaška iskušenja.

Obe ekipe su "odradile" dupli program u okviru elitnog evropskog košarkaškog takmičenja, a već danas im slede iskušenja u regionalnom takmičenju 

Nakon dva startna trijumfa u AdmiralBet ABA ligi i četiri evropska neuspeha, pulene trenera Vladimira Jovanovića očekuje duel sa FMP Meridianom. Crvena zvezda prethodnog vikenda nije odigrala meč u Ljubljani koji je odložen zbog virusa COVID-19, a u predstojeći duel sa ekipom iz Železnika ulazi kao apsolutni favorit, a "Panteri" će pokušati da učine ono što nisu godinama unazad, da savladaju srpskog i regionalnog košarkaškog šampiona.

Foto: Starsport

Detalj sa jednog od prethodnih duela beogradskih Večitih rivala

 

Sa druge strane, ekipu trenera Željka Obradovića nakon ubedljivog trijumfa nad Virtusom iz bolonje, očekuje teško gostovanje u Baru gde će odmeriti snage sa ekipom Mornara. Osnovni cilj crno-belih u dvorani "Topolica" biće da zaustave Derona Rasela koji je u prva tri meča regionalnog takmičenja ubacio čak 123 poena što iznosi neverovatnih 41 poen po meču.

Sve pristalice crveno i crno-belih boja imaće priliku da mečeve svojih ljubimaca isprate u direktnom prenosu na dve televizije, TV Areni sport Premium 1 i TV B92. Kamere iz dvorane "Aleksandar Nikolić" uključiće se u 18 časova, dok prenos iz Bara počinje u 21 čas.

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading