BAHATO I BEZOBRAZNO: Navijači Junajteda naleteli na zvezdu tima, njegov potez ih ZGROZIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.10.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno ponašanje!

BAHATO I BEZOBRAZNO: Navijači Junajteda naleteli na zvezdu tima, njegov potez ih ZGROZIO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Entoni

Brazilac Entoni bio je jedna od glavnih zvezda prethodnog prelaznog roka.

On je napustio Ajaks i za 100 miliona evra stigao je u Mančester junajted, a on kad je došao na "Old Traford" odigrao je deset utakmica na kojima je postigao tri gola. Ipak, njegovo ponašanje van terena je za svaku osudu.

On se našao na udaru navijača posle jedne situacije iz tržnog centra. Par navijača Junajteda naletelo je na Entonija, te je zatražilo da napravi zajedničku fotografiju sa ovim fudbalerom, a on se poneo veoma bahato i bezobrazno.

On ih je odbio, ali mu ni to nije bilo dovoljno, pa je poslao radnike obezbeđenja da oteraju momke koji su samo želeli fotografiju. Sve ovo izazvalo je oštre reakcije javnosti koja smatra da je Entoni mogao da izdvoji nekoliko desetina sekundi da navijačima ulepša dan i omogući uspomenu za ceo život.

 

 

Treba istaći i da je Entoni tokom mladosti prošao teške trenutke, bez novca, pa je još čudnije kada osoba koja je imala probleme te prirode ne može da nađe vremena za "obične ljude".

Brazilac je pre Mančester junajteda nosio dres Ajaksa za koji je na 82 utakmice postigao 24, a namestio 22 gola i sa kojim je osvojio dva šampionata Holandije i jedan Kup ove zemlje. Pre toga, nastupao je za Sao Paulo gde je na 37 mečeva dao četiri gola i dodao šest asistencija. 

Za A reprezentaciju Brazila je na 11 mečeva postigao dva gola, a sa olimpijskom selekcijom stigao je do zlata na prethodnim Igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading