Od transfera Nikole Kalinića Zvezdi slede samo mrvice!

Autor:

Sport

04.07.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selidba najboljeg košarkaša ekipe sa Malog Kalemegdana u redove Barselone je sasvim izvesna stvar.

Od transfera Nikole Kalinića Zvezdi slede samo mrvice!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Nikola Kalinić naredne sezone nosiće dres katalonskog kluba, a do konačne realizacije transfera dele ga samo formalnosti koja su vezana za specifičnost transfer politike koja vlada španskom košarkom, a koja u mnogome podsećaju na NBA ligu.

Košarkaški klub Barselona je zvanično obavestila ACB ligu da je poslala ponudu srpskom košarkašu i sada nekadašnja Kalinićeva ekipa, Valensija ima pet dana da izjednači navedenu ponudu, ali i pored toga Nikola Kalinić može između dve ponude da se opredeli za onu koju je poslala Barselona, ali će onda klub iz katralonske prestonice morati da plati obeštećenje Valensiji koje iznosi 300.000 evra.

Foto: Starsport

Nikola Kalinić i Dejan Radonjić ovoga leta napustili su Mali Kalemegdan

 

Istovremeno, Barselona će morati da plati obeštećenje i klubu u kojem je srpski reprezentativac nastupao prethodne sezone. Naime, u ugovoru Nikole Kalinića postojala je izlazna klauzula u iznosu od 100.000 evra, pa će upravo Košarkaki klub Crvena zvezda inkasirati navedenu sumu.

Treba napomenuti da je Nikola Kalinić u sezoni 2020/21 nosio dres Valensije i na osnovu toga, ekipi iz trećeg po veličini španskog grada sledi propisano obeštećenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading