MAJSTORE, NEKO NIJE ODGOVORIO NA PITANJE O PRISLUŠKIVANJU! Prvi operativac naprednjaka otkrio sledeći potez države u aferi koja nedeljama trese Srbiju!

Autor:

Vesti

04.07.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić prokomentarisao je aferu koja nedeljama trese Srbiju.

MAJSTORE, NEKO NIJE ODGOVORIO NA PITANJE O PRISLUŠKIVANJU! Prvi operativac naprednjaka otkrio sledeći potez države u aferi koja nedeljama trese Srbiju!

Foto: ST/N. MANDIĆ/V. Lukić/estock

Nebojša Stefanović Darko Glišić i Dijana Hrkalović

Prvi operativac Srpske napredne stranke Darko Glišsić očekuje da nadležni državni organi ispitaju međusobne optužbe Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića, da pohapse one koji su prisluškivali predsednika Aleksandra Vučića, a zatim oštro kazne odgovorne.

Neko nije odgovorio na pitanje kako je moguće, majstore da je tvoje Ministarstvo prisluškivalo. Ti si neko ko je na čelu. Samo da se taj predmet uzme i dovede do kraja, kako neko ne bi sebi dao za pravo u budućnosti da mu sedište toliko poremni gledište, da sebi da za pravo da nekoga proganja, linčuje, da nečijoj deci pravi pakao od života - rekao je Glišić.

Republika

Foto: Srpski telegraf/republika.rs, E-Stock

 

 

Formiranje vlade

Gostujući na TV Pink Glišić je opovrgao spekulacije kako je SNS uticao na ponavljanje izbora u Velikom Trnovcu, kako bi odložio formiranje Vlade zbog međunarodne političke situacije.


On je ocenio da je do ponavljanja došlo zahvaljujući široko postavljenim izbornim uslovima koji su tako kreirani na zahtev opozicije.

- Mi na tom biračkom mestu nismo mogli ni da izgubimo ni da dobijemo ni jedan mandat. Naši sugrađani Albanci na tom biračkom mestu čine 100 odsto stanovništva i to je bila borba da li će njihova lista dobiti dovoljno glasova da osvoji jedan mandat, odnosno da SPS izgubi jedan mandat - rekao je Glišić.
Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Saradnja sa SPS

Na stav SPS-a kako je prirodno da SNS i SPS ponovo formiraju koalicionu vladu, on je rekao da to ništa ne znači.

- Za mene je prirodano da je leti toplo, a da je zimi hladno. To su prirodne pojave. Predsednik Republike, koji je dobio apsolutni legitimitet kroz neverovatnu podršku na izborima, ima mandat da obavi konsultacije i definiše na koji način to može najefikasnije da funkcioniše i da predloži mandatara koji će imati snage da se nosi sa nimalo lakim vremenima - kazao je Glišić.

Prema njegovimm rečima, mandatar mora Srbiju da pozicionira tako da može da odoli svim izazovima i da sačuva mir, stabilnost i razvoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading