BRUKA TUŽILAŠTVA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL! Oglasili se o Stefanoviću i Hrkalovićevoj - BOLJE DA NISU!

Autor:

Vesti

21.06.2022

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal na čijem čelu je Mladen Nenadić prstom neće mrdnuti da pokrene postupak protiv nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića uprokos dramatičnim optužbama koji je protiv njega iznela bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović.

BRUKA TUŽILAŠTVA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL! Oglasili se o Stefanoviću i Hrkalovićevoj - BOLJE DA NISU!

Foto: Tanjug/ST/N. Mandić

U sramnoj izjavi koju je Tužilaštvo dalo za tajkunske mediji navodi se da javni istupi Hrkalovićeve "nemaju nikakvu dokaznu snagu i da se ne mogu smatrati relevantnim i verodostojnim".

Podsetimo, Hrkalovićeva je u intetvju za Objektiv iznela ozbiljne optužbe da protiv ministra tvrdeći da Stefanović stoji iza prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, montiranja "Jovanjice" i klana Veljka Belivuka!

Republika

Foto: Tanjug/printscreen

Nebojša Stefanović

 

Uprkos jasnom zahtevu političara, funkcionera i javnosti da Tužilaštvo pokrene istragu ili barem Stefanovića pozove na informativni razgovor, Tužilaštvo je odlučilo da zabije glavu u pesak.

Ono što je zanimljivo jeste da se Tužilaštvo oglasilo za tajkunski medij Nova S, a vest na ovom portalu je objavljena u 14.14, u vreme kada je Stefanović uveliko trebalo da svoj odgovor, s obzirom na to da je isteklo vreme od 48 sati.

On je, naime, nakon objavljivanja intervjua sa Hrkalovićem, rekao da će se upravo u tom roku obratiti javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading