UDARNO! Vučić o Hrkalovićevoj i Stefanoviću: Reći ću samo jedno!

Autor:

Vesti

20.06.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je optužbe koje je na račun bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića uputila njegova najbliža saradnica Dijana Hrkalović.

UDARNO! Vučić o Hrkalovićevoj i Stefanoviću: Reći ću samo jedno!

Foto: Tanjug

- Nadležni organi su utvrdili da je bilo neovlašćenog prisluškivanja. To je nesporno utrđeno. Verujem da će nadležni organi utvrditi i sve ostalo, siguran sam da će raditi svoj posao. To je sve što imam da kažem - rekao je predsednik.

Na pitanje N1 o intervjuu koji je dala Dijana Hrkalović u kojem optužuje ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, Vučić je rekao da on ne može da govori tužilaštvu šta da radi, a policija će da radi ono što kaže tužilaštvo.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Dijana Hrkalović

- Nekada, ne zamerite mi, jedino što mi još dobro brzo radi je mozak, pa bih nekad imao i neki cinični komentar koliko ste vi zabrinuti za sve ovo.  Ne mogu ja da govorim šta da radi šta tužilaštvo da radi, a policija će da radi šta kaže tužilaštvo. Dva puta sam gledao šta je rekla gospođa Hrkalović. Nemam pravo da kažem šta mislim i zato to nećete ni saznati. Bavite se psihologijom, pa vidite da li je sve iskreno govorila. Jedino sam siguran da ja ništa nisam učinio nažao njima. Da prisluškujete šefa države, a da to prođe nekažnjeno... Pa, šta vam ostaje posle toga? Ne mogu ja time da se bavim, ja moram da se bavim Briselom. Verujem u institucije, verujem u državu Srbiju - naveo je Vučić.

Za šta je Hrkalovićeva optužila Stefanovića?

Podsetimo, Hrkalovićeva u intervjuu za Objektiv priznala je samo deo optužbi koje joj se stavljaju na teret, dok je za ostalo optužila nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

Hrkalovićeva je optužila Stefanovića da je "ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice", da je lično štitio klan Veljika Belivuka i da je namestio slučaj "Jovanjica".

Ona tvrdi da je sve radila po nalogu Stefanovića i da je bila uverena da on o svemu obaveštava predsednika.

O napadima na Danila Vučića

- Odvratno mi je da to komentarišem više. Je l to onaj dečak koji je menadžer fudbaleru Vlahoviću?! Sram vas bilo, lažovi jedni - rekao je predsednik.

Ko će biti premijer?

O pisanjima tajkunskih medija ko će biti premijer, Vučić kaže:

- Jedan kaže da će da bude Goran Vesić, drugi kažu Siniša Mali. Ne budite lenji kad obelodanim ko će biti mandatar, da se vratite unazad da vidite šta su sve pisali - rekao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading