Nikako da utuve u glavu: Amerikanci ponovo POTCENILI Jokića!

Autor:

Sport

20.06.2022

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obnarodovano pred sezonu 2022/2023.

Nikako da utuve u glavu: Amerikanci ponovo POTCENILI Jokića!

Foto: www.profimedia.rs

Embid i Jokić

Srpski centar Nikola Jokić ponovo je potcenjen od strane Amerikanaca, koji mu daju izuzetno male šanse da po treći put u nizu dobije MVP priznanje.

Na zvaničnom portalu najjače košarkaške lige pozivaju se na kvote kladionice "Fanduel". Ističu da su Dončić i Embid glavni favoriti i kvota na njih je 6.50. Luka je očekivano u vrhu, kao i Embid, pošto već dve godine zaredom završava na drugom mestu u glasanju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dončić na čelu karavana

Treći favorit za MVP-a je Janis Adetokumbo na koga je kvota 13, dok je Nikola Jokić, aktuelni dvostruki MVP zaredom, na četvrtoj poziciji sa kvotom 14. Slede, Stef Kari 14, Džejson Tejtum  16, Dža Morent 17, Kavaj Lenard – 25, Trej Jang – 42, Džimi Batler – 61.

Podsetimo, Džoker je praktično sam nosio Nagetse do plej-ofa, gde ih je zaustavio šampion Golden Stejt, a Jokiću ostaje da ponovo demantuje predikcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading