SLAVEN DOŠLO OTKRIO KAKO SE NOSIO SA POPULARNOŠĆU: Bio sam pijanac i sa društvom partijao do zore

Autor:

Zabava

23.06.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živeo sam na 3.000 obrtaja, isto kao i danas, samo su oni sada drugačije usmereni, kaže mladi glumac.

SLAVEN DOŠLO OTKRIO KAKO SE NOSIO SA POPULARNOŠĆU: Bio sam pijanac i sa društvom partijao do zore

Foto: ATA Images

Slaven Došlo je vrlo mlad ušao u svet glume, brzo se probio na našoj javnoj sceni i svojim šarmom i talentom stekao veliku popularnost. Filmovi "Panama" i "Pored mene" dali su mu krila, a jednako uspešnu karijeru izgradio je i pred kamerama i na daskama koje život znače.

Uz to, od prvog pojavljivanja na ekranu stekao je status jednog od najatraktivnijih dasa sa javne scene, pa je lako je osvojio srca uglavnom ženske publike. Sa velikom popularnošću suočio se na samom početku karijere i, kako priznaje, nije mu bilo lako da se nosi sa teretom slave.

Republika

Foto: e-stock

 

- Toliko me je puklo da sam kumu rekao da moram da se izdogovaram sam sa sobom šta ću sa Slavenom Došlom. Imao sam fazu kad smo stalno pili vikendom. Ipak, to što sam ja pio neko popije za jedno pre podne. Alkohol je najštetnija supstanca koja se koristi, a poenta je u onom glasiću u glavi. Ti popiješ i onda on malo manje ke*a i onda se ti odmoriš. Živeo sam na 3.000 obrtaja, isto kao i danas, samo što su oni sada drugačije usmereni- istakao je Došlo.

To što je vikende zalivao alkoholom posledica je, kako smatra, velike izloženosti javnosti. On objašnjava da je posao glumca da neprestano izlazi pred publiku i na sceni pruža deo sebe.

- Alkohol je tu da zaboraviš da svi imaju mišljenje o tebi. Omogućava ti da se vratiš i uzemljiš. Lako je izgubiti se u celoj toj trci, moraš da budeš uspešan, ovakav, onakav. Što više misliš kakav treba da budeš to si manje ti - rekao je glumac.

Iako deluje povučeno, Došlo kaže da je privatno potpuno drugačiji i da je pomalo blesav. Priznaje i da je kao klinac voleo žurke, pa ne krije da je bio pravi partimanijak. 

Republika

Foto: instagram/slavendoslo

 

- Obožavao sam da organizujem rođendane i pozovem sve ljude koje sam ikada upoznao i kažem im da i oni pozovu svoje društvo. Moji roditelji odu na letovanje, ostane mi prazna kuća u Somboru i ja odmah pravim žurke. Uvek mi je bilo zabavno da okupljam ljude. Na žurkama sam uvek bio najluđi i bio sam ponosan na to, ali sada sam ponosan kada sve iskuliram - priznaje Slaven i dodaje da se do danas mnogo promenio, pa sada uživa u svom miru.

Reditelji su ga do sada videli u ulogama zavodnika i romantika, a glumac neodoljivog osmeha priznaje da mu je i to dosadilo. U jednoj emisiji ispričao je da nije lako uvek igrati slatke i zaljubljene momke i da se često susretao sa predrasudama u karijeri.

- Meni je stvarno u životu dosadno da igram uloge u kojima sam večito mlad, lep i zaljubljen. Samo u stolicu još nisam bio zaljubljen - rekao je Došlo i dodao da bi voleo da se te uloge prošaraju i da umesto dosadnih prinčeva dočara neke opasnije likove.

Republika

Foto: instagram/slavendoslo

 

A da li će mu se ta želja ostvariti videćemo u šestoj sezoni serije "Ubice mog oca", koja se trenutno snima. U razgovoru za Srpski telegraf mladi glumac je otkrio da je njegova uloga u popularnoj krimi-drami veoma složena i da ju je bez razmišljanja prihvatio.

- Scenario je super i sama priča je mnogo zanimljiva. Ova uloga je drugačija od svega što sam do sada igrao i znajući da je serija već u petoj sezoni drago mi je što sam deo ove ekipe - istakao je Došlo.

Promenio bih fizički izgled

Nije retkost da glumci drastično promene svoj izgled ne bi li što bolje dočarali junaka kog tumače. Zarad uloge, spremni su da smršaju ili da se ugoje, ošišaju na ćelavo ili puste bradu, a ni Slaven ne beži od ovakvih izazova.

- Promenio bih izgled zbog uloge, ali samo u okolnostima gde se osećam sigurno, imam dovoljno vremena i mogućnosti da mi ne poremeti drugi angažman i tako ne rizikujem ništa - kaže glumac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading