Potvrda je stigla: Amerikanac još godinu dana na Malom Kalemegdanu - Delije će imati šta da kažu!

Autor:

Sport

28.06.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno i jedna dobra vest stiže sa Malog Kalemegdana...

Potvrda je stigla: Amerikanac još godinu dana na Malom Kalemegdanu - Delije će imati šta da kažu!

Foto: Starsport

Eron Vajt

Kratko je trajala radost navijača Crvene zvezde osvajanjem trofeja u nedavno okončanoj sezoni.

Ubrzo su sve oči pristalica kluba sa Malog Kalemegdana bile usmerene ka prelaznom roku u iščekivanju jačanja ekipe koja će moći da u narednoj sezoni odgovori na sve izazove koje klub očekuju.

Međutim, na iznenađenje svih usledila je serija odlazaka, pa je svakim danom zabrinutost bila sve veća.

Ovoga puta, kako prenosi Luka D`Alesandro, jedan od igrača iz prošlosezonskog sastava, kao što smo ranije i najavili, ostaje član Crvene zvezde.

 

 

Crvena zvezda je aktivirala klauzulu po kojoj Eron Vajt i u narednoj sezoni ostaje stanovnik srpske prestonice, a ideja je da bude jedan od ključnih igrača na poziciji "četiri".

Dvadesetdevetogodišnji košarkaš visok 2056 centimetara tokom dosadašnje profesionalne karijere nastupao je za ekipe Bona, ruskog Zenita, Žalgirisa, milanskog Armanija, Tenerifa i Panatinaikosa iz kojeg je prethodnog leta stigao na Mali Kalemegdan.

Foto: Starsport

Eron Vajt

 

Prethodne sezone Eron Vajt je u dresu Crvene zvezde u okviru Evrolige odigrao ukupno 18 mečeva, na parketu je provodio nešto više od 18 minuta i beležio je prosečno 5,5 poena, 3,6 skokova, 1,2 asistencije i 0,1 blokadu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading