Prvo pljuje pa liže! Tamara Aleksić se PERE od optužbi upućenih Vanji Miloševiću: To NISU moje reči!

Autor:

Zabava

28.06.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Aleksić se oglasila nakon optužbi na račun Vanje Miloševića.

Prvo pljuje pa liže! Tamara Aleksić se PERE od optužbi upućenih Vanji Miloševiću: To NISU moje reči!

Foto: ATA Images/printscreen/instagram.com/g.aleksic

Glumica Tamara Aleksić je danas na svom Instagram profilu iznela niz uvreda i optužbi na račun ginekologa Vanje Miloševića, rekavši da ima prijavu za nasilje u porodici, kao i da je imao intimne odnose sa studentkinjama.

Republika

Foto: ATA Images

Vanja Milošević na udaru optužbi da je bio sa studentkinjama

On se oglasio za naš portal nakon ovih navoda i rekao da ne želi da bude deo rijalitija i da ne dozvoljava da neko pljuje po njegovoj 33 godine dugoj karijeri.

- Ne želim njenim izjavama da se bavim. Ja neću da se uvlačim u to blato, nisam ja deo rijalitija. Moram da sačuvam svoju profesiju. Neću da se spuštam na taj nivo. Ja sam lekar, već 33 godine se ozbiljno bavim ovim i nije pošteno da me neko ovako blati. Ne smem da budem deo tog miljea, meni je samo stalo da sačuvam čast profesije u ova mutna vremena udariti na moju profesiju nije lepo niti ću ja to dozvoliti - rekao je Vanja.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/g.aleksic

Tamara Aleksić

Mi smo stupili u kontakt i sa glumicom, koja tvrdi da je samo prenela tuđe postove i da ništa od napisanog nisu njene reči.

- Podelila sam reči sociološkinje Jelene Riznić koja je pričala o abortusu, nisam upućena u to šta je Vanja Miloševic radio. Pogrešno su se moje reči plasirale, odnosno ono što sam samo podelila na svom profilu - rekla je Tamara za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading