Jovana Jeremić ČETVRTA jugoslovenska ZVEZDA? Voditeljka zaprepastila izjavom: Prva sam posle Brene, Čole i Cece! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.06.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila da je četvrta najuspešnija javna ličnost sa naših prostora.

Jovana Jeremić ČETVRTA jugoslovenska ZVEZDA? Voditeljka zaprepastila izjavom: Prva sam posle Brene, Čole i Cece! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić se trenutno nalazi u Herceg Novom, na festivalu ''Skale'' i tom prilikom je otkrila da je sudeći po rezultatima, odmah iza Lepe Brene, Cece i Čole po popularnosti.

- Ja mislim i to govore rezultati, i to govore rezultati i istraživanja gledanosti i praćenosti, da posle Lepe Brene, Zdravka Čolića i Cece Ražnatović, četvrta jugoslovenska zvezda je Jovana Jeremić. Znači po prvi put, ta titula nije pala u ruke pevačici, pala je u ruke novinarki i to meni. Ja za sebe volim da kažem da imam slavu kao da sam najpoznatija pevačica, a ne novinarka, meni je takva karma - rekla je Jovana i dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

- Ja vam tvrdim da ću ja biti jedina Srpkinja koja je uspela u Holivudu, a da nisam ni pevačica ni glumica, nego samo šoumen.

Jovana je takođe otkrila šta je tajna njenog samopouzdanja, kao i koliko je morala da promeni svoj život da bi bila to što je danas.

- Da bi bio siguran u sebe kao ja, moraš da kreneš da radiš na sebi od rođenja. Ja sam puno ulagala u svoje obrazovanja, nakon obrazovanja u svoj fizički izgled, ja ništa nisam dobila, ja sam sve sama stekla. Ja sam totalno promenila svoj život da bih postala ovo što sam danas, shvatila sam da ja moram da vodim računa šta unosim u svoj organizam da bih bila dobra pi*ka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Beogradjanin

20.07.2022 11:15

Bruka ekranu