Mogu li omladinci Italije i islandski drugoligaš da sruše najveće kvote na svetu?

Autor:

Sport

28.06.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mozzart daje promo koeficijente na Englesku M19 i Vikingur.

Mogu li omladinci Italije i islandski drugoligaš da sruše najveće kvote na svetu?

Foto: FSS

Zatišje pred buru. Ponuda je u pauzi za većinu evropskih šampionata nešto manja, ali bukmejkeri Mozzarta ne odmaraju. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Omladinska selekcija Engleske je favorit protiv vršnjaka iz Italije u polufinalnom okršaju Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina starosti koje se održava u Slovačkoj. Ujedno, promo kvota je i na Vikingur, koji igra sa drugoligašem Selfošom u sklopu borbe za četvrtfinale Kupa Islanda.

ENGLESKA M19 - ITALIJA M19 (UTORAK, 17.00), KEC 2,00

Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina se bliži kraju. U prvom od dva polufinala sudariće se Engleska i Italija. Englezi su do sada pokazali veliki kvalitet i potencijal, odigrali su tri meča u grupi bez primljenog gola, postigavši sedam pogodaka. Bili su bolji od Austrije (2:0), Srbije (4:0) i Izraela (1:0). S druge strane, mladići iz Italije su u grupnoj fazi sakupili šest poena. U uvodnom meču savladali su vršnjake iz Rumunije (2:1), a potom Slovačku (1:0). Ipak, pokvarili su učinak u prošlom meču, kada su lako izgubili od Francuske (4:1).

Republika

Foto: FSS

 

 

SELFOŠ - VIKINGUR (UTORAK, 21.45), DVOJKA 1,43

U velikom je zamahu Vikingur. Prošle sezone je osvojio duplu krunu na Islandu, a pre četiri dana je izašao kao pobednik na kvalifikacionom turniru za plasman u 1. kolo borbi za Ligu šampiona. Večeras Vikingur igra za mesto u četvrtfinalu Kupa, gde gostuje Selfošu, lideru drugog ranga Islanda. Vikingur je trenutno trećeplasiran u šampionatu, sa osetnim zaostatkom u odnosu na lidera i očekuje ga težak posao na putu ka odbrani trona. Sve u svemu, vezao je šest pobeda na svim frontovima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading