Fudbalski kamp Zlatibor 2022! (FOTO)

Autor:

Sport

28.06.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se prvotimci Partizana spremaju u Sloveniji za novu sezonu, naši najmlađi članovi sanjaju da jednog dana krenu njihovim stopama.

Fudbalski kamp Zlatibor 2022! (FOTO)

Foto: FK Partizan

Neki su prve korake ka ostvarenju svog sna napravili na Zlatiboru, na tradicionalnom kampu Omladinske škole FK Partizan, koji se ove godine održava u periodu od 26. juna do 2. jula.

Više od 70 dečaka iz Srbije i regiona, ali i iz Amerike, Australije, Kanade, Švedske, Austrije i Nemačke na ovom kampu ima priliku da uči od trenera Omladinske škole FK Partizan – Zorana Mamića, Dragana Kecmana, Bojana Čakala i Vladimira Dobrijevića – a pod budnim okom marketing menadžera, Dejana Bogdanovića.

Republika

Foto: FK Partizan

Fudbalski kamp Zlatibor 2022

 

Svi dečaci su smešteni u hotelu “Dunav”, dok treninge imaju na terenima hotela “Palisad”.

Kao i svake godine, na poklon su dobili i opremu tehničkog sponzora, kompanije “Nike”, koja će im, pored diploma i fotografija, ostati kao uspomena na jedan od prvih fudbalskih kompleta na putu do ostvarenja snova.

Republika

Foto: FK Partizan

Omladinska škola FK Partizan

 

Možda će baš na ovom fudbalskom kampu Omladinske škole Partizana biti otkriven neki novi Mitrović, Vlahović, Milenković, Pavlović…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading