Dragana Mirković sada uživa u MILIONIMA muža Tonija, a malo ko zna da joj je to DRUGI brak! Za poznatog MENADŽERA se udala TAJNO u Americi!

Autor:

Zabava

28.06.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkrila koji joj je Toni muškarac po redu.

Dragana Mirković sada uživa u MILIONIMA muža Tonija, a malo ko zna da joj je to DRUGI brak! Za poznatog MENADŽERA se udala TAJNO u Americi!

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković uživa u srećnom braku sa Tonijem Bijelićem sa kojim ima ćerku i sina, a nedavno je izjavila da je njen suprug četvrti i poslednji muškarac sa kojim je bila. Kako je rekla, ona se plašila da neko za nju ne kaže da je laka žena, pa je veoma vodila računa o partnerima i svojoj reputaciji.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković

- Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam - rekla je Dragana, prenosi Espreso.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dragana Mirković i Toni Bijelić na venčanju

- Nisam želela da ljudi pričaju "sad je sa ovim, pa je sada sa onim"... Bilo me je sramota šta će narod reći i možda me je to sputavalo da u životu imam više partnera.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragani Mirković Toni Bijelić četvrti muškarac

Dragana ističe da je oduvek volela duge veze, one koje se na kraju krunišu brakom.

- Umem žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Poslednji momak kojeg sam imala pre Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presrećna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj sveta.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragana Mirković se udala tajno u Americi

Podsetimo, Draganina jedina veza koja je poznata široj javnosti jeste sa estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem, sa kojim se devedesetih godina tajno venčala u Americi.

- Dragana i ja smo sklopili brak u jednoj kapeli u Las Vegasu, ali to vjenčanje nije nigde zavedeno i ne važi - rekao je jednom prilikom Bašanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading