Dečko Snežane Đurišić optužen za NASILJE u porodici i INTIMNE ODNOSE sa STUDENTIKNJAMA! Glumica otkrila STRAVIČNE detalje o ginekologu!

Autor:

Zabava

28.06.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milošević se našao na udaru glumice koja je javno otkrila detalje o njegovom životu.

Dečko Snežane Đurišić optužen za NASILJE u porodici i INTIMNE ODNOSE sa STUDENTIKNJAMA! Glumica otkrila STRAVIČNE detalje o ginekologu!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Ukidanje prava žena na abortus u Americi izazvalo je lavinu komentara i polemisanja širom sveta, pa su tako i kod nas počele rasprave na ovu temu. Dečko Snežane Đurišić ginekolog Vanja Milošević našao se na udaru javnosti, nakon što je kao učesnik jedne debate na ovu temu, iskazao svoje mišljenje rekavši da je protiv abortusa i da je to jednako muška kao i ženska stvar.

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Vanja Milošević i Snežana Đurišić

Ova njegova izjava je izrevoltirala mnoge žene, među kojima je i glumica Tamara Aleksić, ćerka Tanje Peternek, koja je javno osula paljbu po doktoru.

- Šalju mi ljudi slku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u seksualne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji naparavio dete koje potom nije hteo da prizna - napisala je Tamara pa dodala:

- Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za se*s sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugoržavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora. Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urašen kasapinski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava - poručila je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Ima takvih na kilo

28.06.2022 11:54

Probisvet

Ilja

28.06.2022 13:00

Eto, čuli smo i za Tamaru Aleksić, kažu da je glumica!! Reklama... Doktore, debelo naplati!

Treća smena

29.06.2022 00:02

Posle svega viđenog u njegova dva nastua na TV Prva, pitam se koje su te žene koje pristaju da budu njegovi pacijenti?