Tini Ivanović muž ODUZEO dete i ZABRANIO da ga viđa! Posle DESET godina uspela da ga vidi i zagrli!

Autor:

Zabava

28.06.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Ivanović ispričala sve detalje perioda života kada joj je bivši muž zabranio da viđa dete.

Tini Ivanović muž ODUZEO dete i ZABRANIO da ga viđa! Posle DESET godina uspela da ga vidi i zagrli!

Foto: instagram.com/tina ivanovic

Pevačica Tina Ivanović prolazila je kroz pakao kada joj je prvi suprug za kog se udala veoma mlada i sina dobila sa svega 16 godina, oduzeo naslednika i punih deset godina joj nije dozvoljavao da viđa dete.

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla.Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl - rekla je Tina, prenosi Informer i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tina Ivanović i sin Danijel

- Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju.

- Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - ispričala je Tina pre nekoliko godina. Ona je takođe istakla da joj je njen sadašnji partner Zvezdan bio velika podrška i da joj je pomogao da dođe do sina.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Tina Ivanović i Zvezdan

- Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bismo mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko - iskrena je pevačica koja dodaje da Danijel i Zvezdan imaju lep odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading