DOKLE SMO DOŠLI!? Kozmetički SALON nagrađuje ljude koji tajno slikaju nesavršene zadnjice žena! Uzeli na zub i poznatu VODITELJKU!

Autor:

Svet

28.06.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kozmetički salon iz Zagreba raspisao je skandaloznu nagradnu igru u kojoj pozivaju pratioce da na plaži tajno fotografišu zadnjice žena za koje smatraju da su im potrebni njihovi tretmani.

DOKLE SMO DOŠLI!? Kozmetički SALON nagrađuje ljude koji tajno slikaju nesavršene zadnjice žena! Uzeli na zub i poznatu VODITELJKU!

Foto: pixabay.com

Kozmetički salon iz Zagreba koji nudi usluge vakumskih tretmana koji bi trebalo da pomognju u oblikavanju stomaka i zadnjice izazvao je buru negativnih komentara i zgražavanje mnogih.

Naime, pozvali su svoje pratioce da na plaži tajno fotografišu i pošalju im slike zadnjica žena za koje smatraju da bi trebalo da idu kod njih na tretmane.

Nedugo nakon sporne objave na društvenim mrežama digla se prava bura, a brojni su nagradnu igru prozvali seksističkom i neukusnom.

- Ne dajte da vas iko uveri da vam je dupe važnije od onog što nosite u glavi - poručila je voditeljka Nina Slišković Goleš nakon čega je kozmetički salon i nju ''uzeo pod zub''.

 

 

- Hvala što ste nas osvestili jer mi smo mislili, kako vi to lepo i profinjeno kažete, "da je dupe puno bitnije od glave". Iako priznajem ne bi vam škodio neki tretman kod nas - napisala je vlasnica salona podelivši na njihov profil fotografiju voditeljke.

Foto: Printskrin/Instagram/Beautylab_official

Objava kozmetičkog salona

 

- Malo je tužno da i nakon intervencija niza osoba njoj promiče šta je problematično u ovoj priči - poručila je Slišković Goleš. - To je besramni "body shaming" i sve je već prijavljeno policiji i ombudsmanki za ravnopravnost polova.

- U ovu borbu s vetrenjačama, nakon što sam videla spornu nagradnu igru na profilu jednog beauty salona u kojoj pozivaju pratioce na posramljivanje drugih žena, odnosno potajno fotkanje njihovih neisklesanih ili nevakuumiranih zadnjica na plaži i objavljivanje istih na Instagramu, se nisam upustila zbog viška vremena i manjka zanimacije, već zbog odgovornosti koju svako od nas ima. Dotičnom salonu i dalje promiče šta je problematično u ovoj priči, a problema je celi niz, od posramljivanja, seksizma, preko voajerizma, neukusa, pa do kršenja niza zakona. Na početku i na kraju svake ovakve priče i kampanje su mlade devojke i momci, pa i žene i muškarci, koji u ovome svemu odrastaju, rastu, razvijaju se i koji kroz sve ovo percipiraju i sebe i svet - napisala je Slišković Goleš na svom Instagramu.

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading