Opet pala optužnica protiv Džonića! Slučaj ubistva porodice Đokić iz Aleksinca "tapka u mestu"!

Autor:

Hronika

28.06.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za 14. jul je ponovo zakazano saslušanje Gorana i Stefana Džonića.

Opet pala optužnica protiv Džonića! Slučaj ubistva porodice Đokić iz Aleksinca "tapka u mestu"!

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Optužnica protiv Gorana Džonića i njegovog sina Stefana Džonića je opet "pala" jer je Viši sud u Nišu vratio juče na doradu tužilaštvu. Ovo je četvrti ili peti put da tužilaštvo predlaže sudu dokaze u optužnici, ali se ona ne potvrđuje tako da time slučaj "tapka u mestu" i posle više od 10 meseci od gnusnog zločina.

Njih dvojica se sumnjiče za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca 27. septembra prošle godine. Nekoliko dana kasnije, Goran (57), Gordana (56) i Lidija (25) nađeni su sa prostrelnim ranama na mestu Dudine bare u selu Moravac kod Aleksinca.

- Za 14. juli je ponovo zakazano saslušanje Gorana i Stefana Džonića pa ćemo videti šta će se nakon toga dogoditi. Smatram da tužilaštvo nema baš nikakve dokaze za Stefana Džonića jer je on bio u vreme ubistva u Kopnenoj zoni bezbednosti. Protiv Stefana nema dokaza ni da je učinio krivično delo pomaganja. Stefan je devet meseci u pritvoru i to smatram potpuno neopravdano. Zato mislim da bi tužilaštvo da odustane od gonjenja i Stefana i Milana - rekao je Filip Domazet, zastupnik dvojice braće Džonić.

Stefanov brat, Milan je pušten, ali istraga protiv njega nije stala, iako je i on bio kritične noći na radnom zadatku. Protiv Gorana Džonića postoje brojni dokazi da je umešan u ubistvo što je i sam priznao. On i dan danas ne priznaje da je bio egzekutor već da je pratio porodicu  jer je bio ucenjen. Do sada je na placu u Moravcu i u garaži porodice Džonić pronađeno 43.000 evra.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading