Posle SKANDALOZNIH optužbi da je imao odnose sa studentkinjama, oglasio se Vanja Milošević i otkrio ISTINU! Nisam deo rijalitija!

Autor:

Zabava

28.06.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milošević se oglasio nakon brojnih optužbi glumice Tamare Aleksić.

Posle SKANDALOZNIH optužbi da je imao odnose sa studentkinjama, oglasio se Vanja Milošević i otkrio ISTINU! Nisam deo rijalitija!

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Nakon što je glumica Tamara Aleksić iznela niz optužbi na račun ginekologa Vanje Miloševića, dečka Snežane Đurišić, koji je izjavio da je protiv abortusa, on se oglasio za naš portal i prokomentarisao sve njene skandalozne navode.

- Ne želim njenim izjavama da se bavim. Ja neću da se uvlačim u to blato, nisam ja deo rijalitija. Moram da sačuvam svoju profesiju. Neću da se spuštam na taj nivo. Ja sam lekar, već 33 godine se ozbiljno bavim ovim i nije pošteno da me neko ovako blati. Ne smem da budem deo tog miljea, meni je samo stalo da sačuvam čast profesije u ova mutna vremena udariti na moju profesiju nije lepo niti ću ja to dozvoliti - rekao je Vanja za Republiku.

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Vanja Milošević o optužbama glumice Tamare Aleksić

Podsetimo, on je bio deo javne rasprave u jednoj emisji, gde je rekao da je protiv abortusa i da je to podjednako muška stvar, kao i ženska. Nakon toga se oglasila Tamara i iznela niz optužbi i uvredana njegov račun.

- Šalju mi ljudi slku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u seksualne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji naparavio dete koje potom nije hteo da prizna - napisala je Tamara pa dodala: 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/g.aleksic

Tamara Aleksić o Vanji Miloševiću

- Što je ovo važno? Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za se*s sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugoržavaju život. Kako, pitate se? Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora. Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urašen kasapinski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading