Podatak za anale: Zvezda izvodila u proseku više od jednog bacanja SVAKOG minuta!

Autor:

Sport

04.06.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak koji je mnogima upao u oči.

Podatak za anale: Zvezda izvodila u proseku više od jednog bacanja SVAKOG minuta!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Partizana demolirali su Crvenu zvezdu u četvrtom meču finalne serije ABA lige sa 112:84, pa je sada rezultat izjednačen na 2:2.

Ekipa Željka Obradovića u potpunosti je nadigrala večitog rivala, koji može da bude srećan zbog toga što razlika na kraju meča nije bila još veća i ubedljivija.

Ono što je zanimljivo, jeste da su crveno-beli izveli čak 41 slobodno bacanje za 40 minuta košarke u Pioniru, dok je Partizan svega 15 puta stao na liniju penala. To znači da su gosti imali u proseku više od jednog slobodnog bacanja po minutu.

Republika

Foto: Starsport

Tim mu se potpuno raspao... Dejan Radonjić

Kada se govori o odnosu u faulovima, crno-beli su ih napravili čak 35, dok su Radonjićevi momci stali na "samo" 22 prekršaja.

Ipak, i pored toga što su izveli 26 penala više nego rival, Zvezdi to nije bilo dovoljno da upristoji konačnu razliku, te je to još jedan od pokazatelja da je u petak uveče na terenu postojao samo Partizan.

Peta utakmica finalne serije na programu je u ponedeljak od 20 časova, a ovog puta domaćin će, po treći put, biti klub sa Malog Kalemegdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading