Nemanja Stevanović: Bilo je burno i puno tenzije, nadam se tituli naredne sezone! (VIDEO)

Autor: MARIJA STEFANOVIĆ

Sport

04.06.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana u razgovoru za naš portal govorio o neuspešnoj sezoni crno-belih, ali je poručio da se nada da će kolege košarkaši uspeti da pobede Crvene zvezdu i osvoje ABA ligu.

Nemanja Stevanović: Bilo je burno i puno tenzije, nadam se tituli naredne sezone! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nemanja Stevanović protiv Crvene zvezde

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 112:84 u četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige i tako izborili majstoricu koja će se igrati pred Delijama u hali "Aleksandar Nikolić" od 20 časova u ponedeljak.

Jedan od onih koji je uživao u ubedljivom trijumfu nad večitim rivalom bio je i Nemanja Stevanović, golman crno-belih fudbalera. 

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija u fudbalu

Iskusni čuvar mreže je posle meča u kratkom razgovoru za portal Republika.rs govorio o kolegama sa parketa, ali i ciljevima za narednu sezonu kada je u pitanju zeleni teren. 

- Svaka čast momcima, pokazali su karakter, posle 2:0, vratili su se na 2:2. Uz pomoć ove sjajne publike, uspeli su da izbore peti meč. Nadam se da će pokazati istu želju i karakter i da će pobediti. Naravno, neće im biti lako, igraće pred navijačima Zvezde, ko zna kakva ih atmosfera čeka, ali verujem da mogu da pobede i donesu titulu tamo gde joj je mesto - rekao je Nemanja.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija u košarci odigranog u petak

Poznato je da su fudbaleri ispustili pet bodova prednosti ispred crveno-belih u Superligi Srbije, tako da bi trijumf pod obručima bio mala osveta.

- Na neki način mogu da nadoknade ono što nismo mi. Partizan je jedna velika institucija, bitno je da se osvajaju titule. Mi nažalost nismo uspeli, ali njima želim svu sreću - istakao je popularni Ćela.

Partizan i dalje nije pronašao trenera posle odlaska Aleksandra Stanojevića...

- Sad sam na pauzi, ne razmišljam o tome. Bila je burna sezona, puna tenzija. Nažalost nismo uspeli nijedan trofej da osvojimo. Nadam se da ćemo naredne sezone uspeti da se konsolidujemo i osvojimo titulu - zaključio je Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading