PEŠIĆEVA GLAVOBOLJA: Jedan od NAJBOLJIH srpskih košarkaša PROPUŠTA Evrobasket?

Autor:

Sport

27.04.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija sa nestrpljenjem iščekuje razvoj situacije.

PEŠIĆEVA GLAVOBOLJA: Jedan od NAJBOLJIH srpskih košarkaša PROPUŠTA Evrobasket?

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Srpski bek Bogdan Bogdanović propustio je utakmicu broj pet prve runde plej-ofa zbog povrede kolena, preneo je "NBA TV".

Atlanta je poražena od Majamija, čime su Hoksi okončali sezonu, a u najavi susreta objašnjen je razlog neigranja reprezentativca Srbije,.

Bogdan se u poslednje dve nedelje muči sa poredom kolena i igrao je kroz određen stepen bola. Međutim, jutro pred utakmicu tokom šuterskog treninga bol se pojačao, a kada je počelo zagrevanje pred meč osoblje Atlante procenilo je da ne bi bilo bezbedno ako bi Bogdanović nastupio - navedeno je.

Republika

Foto: Starsport

Bogdanovo koleno zabrinulo Karija

Bogdanović je završio NBA sezonu, ali su brige selektora Srbije Svetislava Pešića sve veće. Ostaje otvoreno pitanje da li će jedan od najboljih srpskih košarkaša moći da pomogne Orlovima na predstojećem Evropskom prvenstvu na kome bi, prema najavama menadžera Miška Ražnatovića mogao da nastupi i centar Denvera Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading