SRBIMA STALO SRCE! Bogdan PROPUŠTA Evrobasket? Bogdanović STAVIO TAČKU na priču o reprezentaciji!

Autor:

Sport

20.04.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Bogdan Bogdanović i razrešio sve dileme!

SRBIMA STALO SRCE! Bogdan PROPUŠTA Evrobasket? Bogdanović STAVIO TAČKU na priču o reprezentaciji!

Foto: Tanjug/AP

Srpski bek Bogdan Bogdanović

Bek Alante Bogdan Bogdanović, posle večere sa elektorom Srbije Svetislavom Pešićem, zabrinuo je naciju rečima da bi mogao da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo, a sada je otkrio da se "samo našalio".

Naime, Bogdanović je, od strane novinara "RTS-a", upitan o mogućnosti da, zajedno sa Nemanjom Bjelicom, na nastupi na Evrobasketu.

Što se tiče reprezentacije, to je bila mala šala, naravno. Ne fali nikad malo šale - uzvratio je Bogdanović na srpskom jeziku, iako se radilo o zvaničnoj konferenciji za medije, zbog čega je usledilo originalno izvinjenje Amerikancima.

Izvinite, moj narod u Srbiji ne spava - nasmejao je prisutne Srbin, u svom stilu.

Republika

Foto: Starsport

Kari može da odahne posle Bogdanove šale

Podsetimo da je bivši as Partizana u noći između utorka i srede sasuo Majamiju čak 29 poena, ali je i to bilo nedeovoljno Hoksima za "brejk" na Floridi, te je Hit na kraju slavio rezultatom 115:105.

Evropsko prvenstvo na programu je od 1. do 18. septembra, a Srbija će igrati u Grupi D u Pragu sa domaćinom Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading