PROŠLOG LETA NIJE MOGAO, SADA HOĆE! Pešić se zadovoljno SMEŠKA, reprezentacija Srbije dobija NBA POJAČANJE?

Autor:

Sport

23.04.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je minulog leta odlučio da ne zaigra za "Orlove", sada je najavio drugačiji ishod.

PROŠLOG LETA NIJE MOGAO, SADA HOĆE! Pešić se zadovoljno SMEŠKA, reprezentacija Srbije dobija NBA POJAČANJE?

Foto: Starsport

Svetislav Pešić

Aleksej Pokuševski, jedan od najboljih srpskih košarkaša, otkrio je, posle razgovora sa selektorom Svetislavom Pešićem, da bi na leto mogao da zaigra za reprezentaciju, ali je dodao da još uvek ništa nije definitivno.

- Imali smo večeru u Oklahomi, proveli smo se i ispričali. Dugo je leto pred nama, nismo odlučili ništa još. Postoji mogućnost da zaigram - naveo je as Oklahome, koji se trenutno nalazi na odmoru u domovini, koji mu godi.

Znači mi puno, psihički da se odmorim, pošto je NBA sezona dosta dugačka i puno utakmica ima, tako da mi prija odmor uz maminu i bakinu kuhinju. Uglavnom su tu drugari koji nisu povezani sa košarkom i porodica sa kojom ću provesti praznike - poručio je Aleksej Pokuševski.

Republika

Foto: Starsport

Odmor uz Partizan - Pokuševski

Podsetimo, Orlove ove godine očekuje Evropsko prvenstvo, a ostaje otvoreno pitanje da li će se ostali igrači koji nastupaju "preko bare" priključiti nacionalnom timu, u prvom redu Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading