TOTALNI DELIRIJUM! Jedva čeka da istrči na parket: Otkriveno gde će Bogdan Bogdanović IGRATI sledeće sezone!

Autor:

Sport

23.04.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović "zapalio" Atlantu!

TOTALNI DELIRIJUM! Jedva čeka da istrči na parket: Otkriveno gde će Bogdan Bogdanović IGRATI sledeće sezone!

Foto: Tanjug/AP

Duel Bogdanovića i Hiroua

Iako se spekulisalo da bi mogao da napusti Atlantu, srpski bek Bogdan Bogdanović očigledno uživa braneći boje franšize Hoksa u plej-ofu. Srbin je, u pobedi nad Majamijem, upisao 18 poena, uz osam skokova i šest asistencija, a posle meča bio je fasciniran publikom i odnosom koji je ostvario sa navijačima u Atlanti.

Sve ove male akcije, blokovi, ukradene lopte, defanzivni skokovi i, takođe, trojke. Osećam kad god se podignem na šut za tri poena, ova publika poludi i da mi energiju. Daje mi dodatnu snagu i to se prenosi na ceo tim. Pogotovo kada pogodim trojku, volim ovo mesto, volim kako publika reaguje. Mislim da svi to vole - naveo je Bogdanović, a njegove reči Amerikanci su protumačili kao najavu da će igrati za Hokse i naredne sezone.

 

 

Koliko Bogdanu prija Atlanta svedoči i podatak da se upisao u bogatu istoriju kluba. Naime, on je postao prvi košarkaš u plej-ofu kome je pošlo za rukom da sa klupe ubaci četiri ili više trojke u dva uzastopna duela, a noćas ih je pogodio četiri iz devet pokušaja.

Podsetimo, Atlanta sada zaostaje sa 2:1 u seriji prve runde doigravanja Istoka, a utakmica broj 4 na programu je u noći između nedelje i ponedeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading