KAKO JE BOGDANOVIĆ OVO PREŽIVEO? Drama do koske u Atlanti! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2022

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između petka i subote odigrana su još tri meča NBA plej-ofa, a pobede su ostvarili Hoksi, Baksi i Sansi.

KAKO JE BOGDANOVIĆ OVO PREŽIVEO? Drama do koske u Atlanti! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bek Atlante Bogdan Bogdanović nakon trijumfa nad Majamijem

Košarkaši Atlante ostvarili su dramatičnu pobedu nad Majamijem rezultatom 111:110, čime su smanjili zaostatak u seriji prve runde plej-ofa Istoka na 2:1. Srpski bek Bogdan Bogdanović bio je akter triler završnice koju je rešio Tre Jang "flouterom" na 4,4 sekunde pre kraja susreta, a prethodno su gosti sa Floride ispustili i "plus 16" koliko su vodili u drugom poluvremenu.

Bogdanović je odigrao još jedan odličan meč koji je završio sa 18 poena, osam skokova i šest asistencija. Reprezentativac Srbije je na parketu proveo 32 minuta, pogodio je četiri trojke iz devet pokušaja, a iz igre je ukupno šutirao 7/17.

Heroj Jang bio je najefikasniji pojedinac u pobedničkom sastavu sa 24 koša (osam proigravanja), dok se u redovima Hita sa klupe istakao Hirou (24 poena), dok je Džimi Batler imao dabl-dal učinak od 20 koševa i deset uhvaćenih lopti.

Pobede na gostujućim parketima, za vođstvo u seriji od 2:1, upisali su Milvoki i Finiks. Baksi su deklasirali Čikago sa 111:81, dok su Sansi "preživeli" Nju Orleans (114:111), na krilima odličnog tandema Pol/Ejton.

Doigravanje u najkvalitetnijoj ligi na svetu nastavlja se već večeras od 20 časova, kada će Toronto ugostiti Filadelfiju, a potom se sastaju Juta - Dalas, Bruklin - Boston, odnosno Minesota - Memfis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading