Atomska odbrana i nestvarni Lorenco Braun doneli pobedu Zvezdi u Milanu!

AUTOR: Republika

četvrtak, 5. 12. 2019.| 22:39 >> 22:37

0

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpiju na gostovanju u Milanu 77:67 posle sjajne igre u drugom poluvremenu.

Euroleague.net
Crvena zvezda cilja pobedu u Italiji!

Crvena zvezda je ovaj meč prelomila u drugom poluvremenu, a ubedljivo najbolji pojedinac na meču bio je Lorenco Braun. On je uz 21 poen dodao 7 asistencija i 4 skoka. Bili Beron je imao 17, a Derik Braun 12 poena. Jedini raspoložen u timu Armanija bio je Serhio Rodriges sa 14 poena.

Crvena zvezda je bolje počela meč u Milanu i vodila je od starta meča. Iako je na trenutke Olimpija uspevala da povede, Zveuda je stalno bila u prednosti, mada nije mogla da se odlepi i na 2 minuta odmora se otišlo sa +2 za Zvezdu.

U drugoj četvrtini Armani je odmah preokrenuo i uspeo da dođe do 5 poena prednosti, ali je u samom finišu poluvremena Crvena zvezda uhvatila priključak i na kraju je otišla na odmor sa minusom od samo jednog poena.

Crveno-beli su neverovatno čvrstom odbranom ušli u treću četvrtinu i uspeli da u jednom trenutku dođu čak i do dvocifrene prednosti. Džef Bruks je promašio mnogo šuteva za tri i tako omogućio Zvezdi da se odlepi pred poslednjih 10 minuta.

U četvrtoj četvrtini nastavila se sjajna odbrana Crvene zvezde uspeo je Armani da priđe na četiri poena razlike, ali neverovatni Lorenco Braun je vodio Zvezdu do još jedne pobede sjajnom igrom kako u napadu tako i u odbrani!

IV ČETVRTINA:

10. minut: Faul nad Derikom Braunom. Kakav pogodak Lorenca Brauna! Eron Vajt promašuje i Zvzeda hvata ovu loptu. Faul nad Rodrigesom i peti faul Gista.

Pogađa oba bacanja Španac za 75:67 i Beron pogađa za konačnih 77:67!

9. minut: Faul nad Rodrigesom. Pogađa oba puta za 69:65. Posle jako konfuznog napada Zvezde lopta je u autu i imaju 10 sekundi za napad!

Kakav nepotreban faul nad Lorencom Braunom! Džef Bruks se ne slaže sa ovim, ali Braun ide na liniju penala. Pogađa prvo, a onda i drugo slobodno bacanje za 71:65. Jako težak šut Dela Valea i lopta je za Zvezdu.

8. minut: Kakav ali-up Lorenca Brauna za Gista! Zvezda vodi 69:63. Promašaj Serhija Rodrigesa, vraća se Armaniju lopta u ruke, a onda ukradena lopta Zvezde. Gost promašuje šut preko ruke!

7. minut: Nabacuje loptu na tablu Lorenco Braun i ponovo je +7 za Zvezdu, 67:60. Majkl Rol vraća svoj tim u igru trojkom za 67:63 i Dragan Šakota traži tajmaut!

6, minut: Serhio Rodriges pogađa trojku i vraća Olimpiju iz Milana na -5. Ne završava se dobro ovaj pik sa Gistom, Nemože Dela Vale da poentira preko Gista!

5. minut: Dela Vale pogađa flouter za +5 za Zvezdu. Gist sada promašuje zicer! Bili Beron pogađa jako bitnu trojku! Sada je 65:57.

4. minut: Derik Braun promašuje, ali lopta ide Dobriću u ruke, koji potom promašuje za tri. Faul Dženkinsa nad Dela Valeom. Očajan napad Armanija, ali Dobrić pravi faul. Rampa za Skolu!

Faul Gista u napadu, nastavlja se njegova loša partija.

3. minut: Faul nad Dela Valeom za slobodna bacanja. Pogađa oba puta za 62:55. Promašuje Gist sa poludistance. Očajan šut Skole za tri, a onda Rodriges prekida kontru faulom.

2. minut: Odžo najbrži u kontri, zakucava i fauliran je. Promašuje dodatno slobodno i sada je 59:51. Prošla je lopta do Skole i smanjuje se prednost Zvezde na +6. Preko ruke Derik Braun daje trojku u poslednjim sekundama! Sada je 62:53!

1. minut: Dela Vale će imati dva slobodna bacanja posle faula. Promašuje Italijan prvo bacanje, drugo pogađa. Promašaj Dženkinsa za tri iz otvorene pozicije. Promašaj Majkla Rola!

III ČETVRTINA:

10. minut: Promašaj Šelvina Meka za tri iz otvorene pozicije, a sa druge strane pogađa Mo Faje i sada je 57:47! Majkl Rol preko ruke Odža za 3 i sada je 57:50.

9. minut: Dela Vale nije pogodio, ali je Džef Bruks prikucao za 52:47. Pod košem faul Tarzuskog nad Odžom. Sjajan prodor Lorenca Brauna i Zvezda je opet na +7. Još jednom promašuje Bruks za tri, ali lopta ide u ruke domaćinima.

8. minut: Promašaj Berona za dva, ali Lorenco Braun sa druge strane krade loptu. Iz kontre pogađa Davidovac i Zvezda je na +7! Tajmaut traži Etore Mesina.

7. minut: Dva slobodna bacanja za Odža posle faula Tarzuskog. Oba bacanja pogađa Odžo i Zvezda je na +5! Opet nesmotren prodor Džefa Bruksa, ali sa druge strane promašuje Davidovac. Ogroman promašaj Moraskinija za tri.

6. minut: Sjajna rampa Lorenca Brauna, Tajmaut Olimpije iz Milana. Otvorenu trojku pogađa Bili Beron i vodi Zvezda 48:45. Ukradena lopta Zvezde potom.

5. minut: Lorenco Braun opet poentira u prodoru za 45:45. Bruks opet promašuje otvorenu trojku, Ističe ovaj jako loš napad za Zvezdu.

4. minut: Ćaćo Rodriges pogađa za tri i domaćini vode 45:43. Težak šut za Berona, on promašuje i sada pravi faul. Promašaj Rodrigesa, a Bruks hvata loptu ispod koša. Još jedan faul Zvezde. Rol ne uspeva da poentira.

3. minut: Dva poena za Armani i opet vode domaćini. Davidovac promašije trojku, Loš prodor Armanija, a onda faul nad Lorencom Braunom.

Pogađa oba puta i vodi Zvezda 43:42.

2. minut: Promašaj Fajea za tri poena, Bruks sada promašuje za tri, Davidovac pogađa ispod koša i Zvezda vodi 41:40.

1. minut: Odmah izgubljena lopta za Crvenu zvezdu. Faul Davidovca nad Vajtom. Promašaj Majkla Rola.

II ČETVRTINA:

10. minut: Kakav nepotreban faul za tri slobodna bacanja Berona! Moraskini je napravio glupost, Pogađa sva tri puta Bili Beron.

Majkl Rol dodaje ispod koša i Tarzuski daje zicer za 40:37. Faul Šelvina Meka, Lorenco Braun ide do kraja i postiže poene za 40:39.

9. minut: Poeni Derika Brauna, a onda dobra odbrana Zvezde. Izlazi lopta iz obruča Čoviću, a Nedović promašuje trojku. Beron pogađa za tri!

8. minut: Nedović promašuje trojku, Vajt je hvata ispod koša i daje dva poena uz faul. Tajmat Šakote. Pogađa dodatno slobodno bacanje Vajt.

7. minut: Derik Braun promašuje ispod koša, a Odžo pravi faul. Nedović opet daje trojku i sada je 32:29. Beron ne vraća trojku.

6. minut: Još jedna trojka Armanija, sada Olimpija vodi 29:26. Tajmaut Crvene zvezde. Izjednačuje Derik Braun trojkom! Skola promašuje zicer!

5. minut: 26:24 posle uspešnog prodora Čovića. Faul Berona nad Rolom. Promašaj za tri, a onda je Odžo pogodio za dva ispod koša.

4. minut: Pogađa Džef Bruks uz prekršaj Gista. Pogađa Bruks i sada vodi domaćin 23:22 posle serije 5:0. Faul Skole nad Odžom.

Pobegao je Beron čuvaru, ali nije poentirao iz prodora. Prva trojka za Milano, daje je Nedović i sada je 26.22.

3. minut: Dobrić opet promašuje za tri, a onda Skola promašuje ispod koša. Derik Braun dobija rampu ispod koša.

2. minut: Ne pogađa za 2 Majkl Rol. ali lopta ide u ruke Bruksa koji daje nove poene. Promašaji sa obe strane.

1. minut: Derik Braun u poslednjim momentima napada pogađa za 2 i sada je 22:18. Moraskini promašuje za tri i onda izgubljena lopta Zvezde.

I ČETVRTINA:

10. minut: Moraskini je pobegao, dao dva poena uz faul i sada vodi domaćin 18:17. Ognjen Dobrić pogađa za 20:18. Ovo je krajnji rezultat prve četvrtine.

9. minut: Posle velike zbrke i borbe za loptu prekršaj nad Mohamedom Fajeom. Lorenco Braun pogađa za tri i sada je 17:13. Moraskini je pobegao Lorencu Braunu, a Gist je napravio faul.

Pogađa oba puta Moraskini za 17:15. Promašaj Brauna za tri, ali lopta je i dalje za Zvezdu. Istekao je napad Zvezde.

8. minut: Faul Kuzmića nad Tarzuskim u poslednjim momentima napada. Promašuje prvo bacanje, ali drugi put je precizan, 12:11. Promašaj Berona za tri, ali Davidovac skuplja loptu i lako poentira pod košem za 14:11.

Prekršaj Brauna. Sada faul nad Dela Valeom. Pogađa oba bacanja za 14:13.

7. minut: Šelvin Mek u prodoru i vodi Olimpija 10:9. Beron protrčao, ali ga Moroskini blokira. Potom Davidovac blokira protivnika u svom reketu. Trojka Fajea za 12:9.

6. minut: Naskače Braun za 2 i Zvezda vodi 9:6. Televizijski tajmaut. Loš faul Fajea, Vajt će imati dva slobodna bacanja. Pogađa oba bacanja za 9:8. Promašaj Fajea za tri.

Euroleague.net

5. minut: Treća izgubljena lopta Brauna i faul Davidovca. Vajt promašuje za tri, a onda faul Bruksa nad Davidovcem. Bili Beron promašuje otvorenu trojku, ali mu se revanširaju igrači Olimpije.

4. minut: Sjajan pas Brauna za Kuzmića ispod koša, 5:4 za Zvezdu. Lorenco Braun blokira Rodrigesa, ali mu se odbija lopta u ruke i on pogađa za 6:5. Braun vrlo lako pogađa za 2 - sada je 7:6. Skola promašuje za dva.

3. minut: Bili Beron za tri i Zvezda vodi 3:2. Serhio Rodriges pogađa preko Kuzmića za 4:3. Mo Faje promašuje za tri, a onda faul u napadu Serhija Rodrigesa.

2. minut: Druga izgubljena lopta za Brauna, sada je napravio grešku u koracima. Skola sada poentira ispod koša i Armani vodi 2:0. Braun promašuje trojku, ali Davidovac hvata skok u napadu.

1. minut: Skola u prvom napadu ne završava dobro, a potom Lorenco Braun baca loptu u aut. Još jedan promašaj Skole ispod koša.

Šekil otkrio, zbog Kobija napustio Lejkerse!
Šekil otkrio, zbog Kobija napustio Lejkerse!
0
Veoma bitan igrač Real Madrida van terena zbog povrede palca
Veoma bitan igrač Real Madrida van terena zbog povrede palca
0

KOMENTARI 0


Instagram razrešio dileme: Zvezda ima novog pleja!
Instagram razrešio dileme: Zvezda ima novog pleja!
0
(VIDEO) Zvezdin stranac u izboru za najboljeg defanzivca Evrolige!
(VIDEO) Zvezdin stranac u izboru za najboljeg defanzivca Evrolige!
0
Zvezda zove Delije: Na CSKA od 500 dinara!
Zvezda zove "Delije": Na CSKA od 500 dinara!
0
Igra mačke i miša u Nišu: Zvezda sporo upalila, pa demolirala nedorasli Radnički sa Krsta!
Igra mačke i miša u Nišu: Zvezda sporo upalila, pa demolirala nedorasli Radnički sa Krsta!
0
(VIDEO) Atalantina mala škola fudbala i razmontiranje Valensije, Lajpcig iz penala slavio u Londonu protiv Totenhema!
0

(VIDEO) Atalantina mala škola fudbala i razmontiranje Valensije, Lajpcig iz penala slavio u Londonu protiv Totenhema!

Šekil otkrio, zbog Kobija napustio Lejkerse!
0
Šekil otkrio, zbog Kobija napustio Lejkerse!
Hamilton najbolji prvog dana testiranja, Fetel nije ni vozio!
0
Hamilton najbolji prvog dana testiranja, Fetel nije ni vozio!
De Brujne sam pobedio Vest Hem!
Fudbal

De Brujne sam pobedio Vest Hem!

Republika

 - sreda, 19. 2. 2020. u 22:39 0

Fudbaleri Mančester Sitija u odloženoj utakmici 26. kola Premijer lige pobedili su Vest Hem na Etihadu rezultatom 2:0. Aktuelni šampion...

Navjiači Sitija kao Delije: UEFA mafia po prvi put na Etihadu!
Fudbal

Navjiači Sitija kao Delije: "UEFA mafia" po prvi put na Etihadu!

Republika

 - sreda, 19. 2. 2020. u 22:25 0

Dobro poznati slogan 'UEFA mafia' u sredu uveče osvanuo je i na stadionu Etihad u Mančesteru.

Nagelsman novi rekorder LŠ!
Fudbal

Nagelsman novi rekorder LŠ!

Republika

 - sreda, 19. 2. 2020. u 22:00 0

RB Lajpcig večeras gostuje Totenhemu u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a trener Nemaca Julijan Nagelsman oborio je rekord u...

Pored Natha i Tošića, Partizan dobio još jednog sjajnog izvođača slobodnjaka!
Fudbal

Pored Natha i Tošića, Partizan dobio još jednog sjajnog izvođača slobodnjaka!

Republika

 - sreda, 19. 2. 2020. u 21:45 0

Poslednje pojačanje Partizana, Uroš Vitas, uskoro bi mogao da debituje za srpskog velikana.

Mega napravila još jednog igrača za NBA!
Košarka

Mega napravila još jednog igrača za NBA!

Republika

 - sreda, 19. 2. 2020. u 21:20 0

Još jedan košarkaš Mege uskoro bi mogao da se otisne put NBA lige.

Novi problem za Lamparda, i to pred ključne utakmice u sezoni!
Novi problem za Lamparda, i to pred ključne utakmice u sezoni!
0

Jedan od najboljih fudbalera Čelsija, Ngolo Kante, će morati na tronedeljnu pauzu.

Od kad sam smršao, sve je bolje
"Od kad sam smršao, sve je bolje"
0

Nikola Jokić je oktrio da u poslednje vreme igra dosta bolje zbog toga što je izgubio kilažu.

  • Na kiosku
    Danas na kioscima

    Samo u Srpskom telegrafu - informacije kojih nema u drugim medijima

    Naslovna za 20. 2. 2020.