EVO ŠTA RADE FUDBALERI SRBIJE NAKON KRAHA U KATARU! Totalna depresija, niko ni sa kim ne priča (VIDEO)

Autor:

Sport

03.12.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema očekivanju, vrlo loša atmosfera među našim igračima posle ispadanja sa Mundijala.

EVO ŠTA RADE FUDBALERI SRBIJE NAKON KRAHA U KATARU! Totalna depresija, niko ni sa kim ne priča (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije posle poraza od Švajcarske

 

Fudbaleri Srbije završili su svoj nastup na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su izgubili u trećem kolu grupe G od selekcije Švajcarske sa 3:2 (2:2).

Četrnaesti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

 

Našim igračima je bila potrebna bilo kakva pobeda da bi zadržala šanse za prolazak dalje, situacija je delovala dobro kada je Vlahović pogodio za 2:1, ali je nakon toga naša selekcija stala, što su "sajdžije" iskoristile da upišu veliku pobedu i obezbede plasman dalje.

Posle meča, naša ekipa se vratila u hotel "Riksos", bazu tokom trajanja Mundijala, gde trenutno vlada jako loša atmosfera.

Hotel deluje poprilično prazno, vlada pravi muk, igrači su utučeni i ne pričaju ni sa kim, već gledaju u svoje telefone, a to se odnosi i na selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji neće i dalje izaći pred medije. Fudbaleri su sada dobili slobodno, a avion za Srbiju ih očekuje sutra u 11. Ipak, brojni igrači se neće vratiti sutra u Srbiju, već će direktno iz Dubaija otići nazad u svoje klubove, gde ih od kraja decembmra, odnosno početka januara, čeka nastavak prvenstva.

Fudbalska reprezentacija Srbije je prvenstvo u Kataru završila sa samo jednim osvojenim bodom, koji je osvojen u susretu sa Kamerunom, dok su na kraju Brazil i Švajcarska pobedile našu ekipu, baš kao i na Mundijalu u Rusiji, pa su na taj način izborili plasman u osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Zorana

03.12.2022 14:05

A sta da oricaju pijazali su koliko neznaju da igraju

Ivan

03.12.2022 14:07

Treba da odu u šoping da pobede depresiju. Potroše malo love sa ženama i sve bude ok. Zaslužili su ljudi malo da se opuste,dosta su bili pod pritiskom da moraju da osvoje svetako prvenstvo. Dobro je pa više ne možemo da se brukamo.

Pravda

03.12.2022 21:54

Ni jedan od selektora nije pokusao da napravi tim od fudbalera iz nase lige, a oni bi ginuli na terenu mnogo vise od ovih BABA, izuzev VANJE, PAVLOVICA, TADICA, MILENKOVICA