VOZ SA NATO TENKOVIMA ISKOČIO IZ ŠINA U GRČKOJ? Oprema trebala da bude isporučena blizu granice sa Rusijom (VIDEO)

Autor:

Svet

03.12.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevozio je tenkove, oklopna vozila i kontejnere koje je nedavno u luci istovario američki transportni brod Endurance za američku vojsku.

VOZ SA NATO TENKOVIMA ISKOČIO IZ ŠINA U GRČKOJ? Oprema trebala da bude isporučena blizu granice sa Rusijom (VIDEO)

Foto: AZgeopolitics/Twitter printscreen

Vagon natovaren tenkovima NATO-a iskočio je iz šina u grčkom lučkom gradu Aleksandropolis, javlja Tass, pozivajući se na lokalne medije.

Grčke vlasti su dovezle kranove i drugu građevinsku opremu kako bi vratile vagone na kolosek, objavio je grčki informativni portal ProNews.

U petak je, u Aleksandropolisu, iskočio iz šina voz sa NATO cisternama i kontejnerima nepoznatog sadržaja.

- Prevozio je tenkove, oklopna vozila i kontejnere koje je nedavno u luci istovario američki transportni brod Endurance za američku vojsku. Oprema treba da bude isporučena u zemlje istočne Evrope NATO-a, bliže granicama sa Rusijom. Na lice mesta poslate su dizalice i druga oprema kako bi se voz vratio na šine, prisutne su i policijske snage - navodi list i konstatuje da je najverovatnije brzina uzrok indidenta.

 

 

 Incident se dogodio kada je voz bio na stanici.

 - Do nezgode je došlo zbog voza koji se malom brzinom kretao, pa je zbog težine vagona jedan od točkova iskočio iz šina i nagnuo se u stranu - prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading