PIKSI OTKLONIO DILEMU: Evo da li ostaje selektor Srbije!

Autor:

Sport

02.12.2022

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao je odgovor koji se čekao.

PIKSI OTKLONIO DILEMU: Evo da li ostaje selektor Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije eliminisani su sa Mundijala u Kataru posle poraza od Švajcarske sa 3:2.

Selektor Orlova Dragan Stojković Piksi je na konferenciji za medije otkrio da i dalje želi da ostane na klupi našeg tima.

- Imam želju da ostanem selektor. Počinjemo pripreme za Evropsko prvenstvo i tu se ništa nije promenilo. Takmičenje na kojem nismo bili 24 godine. Naravno da ću biti srećniji ako igrači budu zdravi - rekao je Stojković.

On je čestitao Švajcarcima na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Želim da čestitam Švajcarskoj na zasluženoj pobedi. Sigurno da nismo zadovoljni rezultatom što je i normalno. Sigurno da su svi problemi koje smo imali ovde, imajući u vidu fizičku pripremljenost, povrede igrača da budem precizniji... Činili smo sve napore da ih vratim da budu u servisu ekipi, ali čini se da je to preveliki problem za nas. Momci su se borili, dali su sve od sebe. Za ovaj nivo takmičenja to nije dovoljno. Postoje opravdani razlozi zašto je to tako i ja od njih ne mogu više da tražim.

Otkrio je selektor šta se dešavalo u svlačionici posle bolnog poraza.

- Treba biti dostojanstven i u uspesima i u porazima. Naravno da smo imali period od skoro godinu i po dana uspeha, a sada je došao pad. Šta sam uradio svlačionici? Pružio ruku igračima i rekao da moramo da budemo mirni i kada nam ide i kda nam ne ide. Momci u ovom stanju u kakvom su, pružili su maksimum. Drugi ne bi ni pomislili da igraju. Oni su istrčali i dali sve od sebe. Sigurno da, da smo imali probleme u toj defanzivnoj igri, ali sada je to već za dublju analizu i opet je ovo SP i ovde morate zaista da imate sve igrače na raspolaganu i svi da budu zdravi i top formi, kao u kvalifikacijama. Mi nismo imali sreće sa tim stvarima, ja sam bio vrlo zabrinut i neraspoložen i kada smo krenli u bahrein jer sam znao, imao tačnu sliku stanja i znao da će biti jako teško napraviti dobar rezutlat.

Potom je Stojković govorio i o Granitu Džaki, i da li je uvredio nekoga od naših ljudi.

- Moguće, ne mogu da vam kažem šta se tačno desilo. Znate, ponekad nastane tenzija, razmene se ružne reči, nije to ništa posebno sve je to normalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading