U MINUT DO 12! Piksi OBRADOVAO srpsku javnost!

Autor:

Sport

01.12.2022

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u petak od 20 časova igraju meč odluke sa selekcijom Švajcarske u direktnom okršaju za plasman u osminu finala Mundijala u Kataru!

U MINUT DO 12! Piksi OBRADOVAO srpsku javnost!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obradovao je čitavu javnost dan pred duel sa Švajcarskom rekavši da su svi igrači na raspologanju za duel u petak veče!

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Na pitanje, da li je razgovarao sa igračima i kako ih je spremao za meč, odgovorio je:

- Teško je ipak javno reći šta sam im rekao. To ostaje između nas. Ono što mene najviše raduje je da imamo sjajnu atmosferu i da imamo jedinstvo, upravo atmosferu koju smo imali od početka, od marta 2021. kad smo se prvi put sastali. Imamo je i danas. Svesni smo odgovornosti, svesni smo izazova. Znam da se pravi panika, histerija, sve to razumem, ali kod nas je stanje redovno i raspoloženi dočekujkemo sutrašnji meč. A naš razgovor, to je jedan sastanak na kom morate da potencirate stvari, gde morate da skrenete pažnju na važnost meča. To su analize, mislim da su igrači odlično shvatili sve poruke. Svi su na raspolaganju i to je dobra stvar. Radili smo dva dana u punom kapacitetu, to mene kao trenera može i mora da raduje - rekao je Stojković za RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading