SKANDALOZNA PROVOKACIJA novinara na konferenciji Srbije pred meč sa Švajcarskom!

Autor:

Sport

01.12.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo jadna provokacija jednog od novinara na konferenciji za medije.

SKANDALOZNA PROVOKACIJA novinara na konferenciji Srbije pred meč sa Švajcarskom!

Foto: Dražen Ostojić

Aleksandar Mitrović i Dragan Stojković Piksi

Trenutno je u toku konferencija za štampu fudbalske reprezentacije Srbije, na kojoj su se pred novinarima pojavili Dragan Stojković Piksi, selektor "Orlova", kao i Aleksandar Mitrović, golgeter srpske reprezentacije. 

Tok konferencije možete videti u blogu.

Selektor se sa Mitrovićem pojavio i počeo da odgovara na pitanja srpskih, ali i inostranih novinara, a ništa nije slutilo da će se uskoro pojaviti i provokacija jednog od prisutnih žurnalista.

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi nije odgovorio na pitanje novinara

Naime, jedan od poljskih predstavnika medija je, kada je dobio mikrofon, postavio Piksiju pitanje koje je vezano za Rusiju.

Poznato je da vas podržava veliki broj navijača iz Rusije. Kako vam se čini i sviđa to što imate podršku iz države koja ubija nedužne civile - glasilo je pitanje novinara, koji je na jeftin način pokušao da od srpskog selektora izvuče reči zbog kojih će se on kasnije kajati.

Ipak, pre nego što je i dobio priliku da odgovori, Milan Vuković, portparol naše selekcije, je uleteo i novinaru rekao da neće dobiti odgovor na postavljeno pitanje, a da ako želi postavi novo. On nije imao više šta da kaže, pa je konferencija dalje nastavljena sa normalnim pitanjima.

Fudbaleri Srbije igraju sutra u 20 časova meč sa Švajcarskom u kom moraju da pobede ukoliko žele da izbore plasman u osminu finala Mundijala koji se održava u Kataru. U isto vreme će svoj meč odigrati Brazil i Kamerun.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading