NAJNOVIJE VESTI: Poznato da li je Pavlović SPREMAN za Švajcarsku!

Autor:

Sport

01.12.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je Srbija čekala da čuje.

NAJNOVIJE VESTI: Poznato da li je Pavlović SPREMAN za Švajcarsku!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20 časova igra meč odluke na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" moraju da savladaju Švajcarce kako bi stigli do osmine finala, a uz to potrebno je i da Kamerun ne napravi čudo i ne savlada Brazil.

Pitanje koje je mučilo naciju bilo je - da li je Strahinja Pavlović spreman za ovu utakmicu?

Prema informacijama od našeg specijalnog izveštača iz Katara, Dražena Ostojića, koji je bio na poslednjem treningu "Orlova", Strahinja Pavlović je trenirao sa ekipom i biće spreman za Švajcarsku.

Republika

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Poslednji trening reprezentacije Srbije pred Švajcarsku

I svi ostali fudbaleri u punom su pogonu, tako da odlična atmosfera vlada u našem nacionalnom timu. Selektor Dragan Stojković Piksi čak je naglasio da će Srbija možda igrati i sa tri napadača!

Da li ćemo igrati sa jednim, dvojicom ili trojicom napadača videćete sutra. Mi smo radili u tom taktičkom smislu u ofanzivnom i defanzivnom delu. Želimo da ispravimo greške za koje smo sami krivi. Bitno je da svi napadači daju maksimum i da budu u funkciji tima! Videćemo sutra da li je jedan napadač dovoljan, dva puno ili su tri previše - rekao je Stojković, koji je govorio i o pripremi utakmice i atmosferi u timu:

Ja sam toliko smiren, toliko dobro spavam. Nasmejan sam i žao mi je što niste sa nama u hotelu, na treningu, da vidite kako to funkcioniše. FIFA to ne dozvoljava, ali pitaćemo ih sledeći put da vas puste. Mi smo tim, mi smo grupa i tako ćemo se ponašati što duže može. Ja svako jutro kad se probudim samo se pomolim da su mi igrači zdravi. Dočekujemo ovu utakmicu u odličnom raspoloženju i jedva čekamo da izađemo na teren - zaključio je Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading